Horoskop za 6. februar

Zabava - Nedelja 06.02.2022 - 09:56

Pred vama je horoskop za nedelju 6. februar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Nakon naporne nedelje, konačno se opuštate! Isplanirajte dan napolju, prijaće vam da izađete iz kuće i pustite misli da lutaju, povedite i partnera. Predveče dobijate neobičan telefonski poziv o kojem ćete razmišljati narednih dana.
 
Bik
Zagubili ste neki dragi predmet i prevrnućete celu kuću dok ga ne nađete! To će biti prilika i da se rešite nekih stvari koje vas podsećaju na prošlost, i unesete novu energiju u svoj životni prostor. Bićete pomalo pospani i rasejani, pa popodne iskoristite da odmorite pred nedelju koja vas čeka.
 
Blizanci
Danas ste puni kreativnosti i želite da pokrenete neki projekat koji će to i pokazati. Ako volite da se bavite ručnim radovima, to je odlično za vašu maštu, fokus i koncentraciju. Provedite neko vreme u prirodi, prijaće vam!
 
Rak
Zamišljeni ste i neki problem nikako da napusti vaše misli. Najbolje ćete ga rešiti ako ga najpre promislite iz svih uglova, a onda potražite savet od drage osobe. U ljubavi, plovite mirnim morem, nema nikakvih promena i to vam trenutno odgovara.
 
Lav
 
Čuli ste trač o osobi koju poznajete, i nikako da prestanete da razmišljate o njemu. Neobično vam je što vas toliko zanima šta se događa u životima drugih ljudi. Da biste skrenuli fokus sa toga, isplanirajte romantičan dan s partnerom, potrebno vam je malo opuštanja i uživanja. 
 
Devica
Bićete pomalo usporeni danas, ali dajte sebi oduška, zaslužili ste to! U vama se budi želja za igrom, za nekom aktivnošću koja je skoro za decu, ali zašto se ne biste zabavili time? Krajem dana, moguća je glavobolja, pa probajte da se opustite i legnete ranije da biste bili spremni za nedelju koaj vas čeka.
 
Vaga
Imate ideju vezanu za posao, i ne možete da dočekate ponedeljak kako biste je izneli. Najbolji savet za danas za rasejane Vage je da zapišu sve o čemu razmišljaju, kako bi mogli tome da se vrate u narednim danima. U ljubavi, dobijate romantično iznenađenje.
 
Škorpija
Prepodne provedite odmarajući se, slobodno budite "lenji", zaslužili ste to! Procenite šta od obaveza može da sačeka, a šta je neophodno da odmah uradite. Popodne se počastite omiljenom hranom i opuštanjem, gledajte film s partnerom i pokušajte da pročistite misli od obaveza. 
 
Strelac
 
Pokušavate da rešite neki problem vezan za posao, ali nedelja je, probajte da nađete vremena i za zabavu! Stvari koje ne zavise od vas ne bi trebalo uvek vi da rešavate. Ako niste u vezi, uveče je moguće zanimljivo poznanstvo.
 
Jarac
Nije dobar dan za fizičke aktivnosti, ako ste planirali trening, bolje samo idite u šetnju! Mogući su problemi sa zglobovima, pa se pričuvajte. Konačno se viđate s nekom osobom koju dugo znate, a to druženje ste dugo odlagali - bićete prijatno iznenađeni!
 
Vodolija
Doneli ste odluku šta morate da promenite u svom životnom prostoru, i danas krećete u realizaciju! Da li je to promena boja zidova u nekoj prostoriji, doterivanje i dekorisanje, ili nešto treće? Vaša kreativnost dolazi do izražaja i ispunjava vas pozitivnom energijom!
 
Ribe
U ljubavi, kao da niste sigurni šta želite. Važno je da budete iskreni i da se poverite nekoj dragoj osobi koja uvek daje dobre savete. Moguće je da nešto što ste identifikovali kao problem zapravo nije tako strašno, ali vas emocije ubeđuju da jeste. Sagledajte stvari iz novog ugla i znaćete šta treba da uradite!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: