Horoskop za 6. februar

Zabava - Utorak 06.02.2024 - 09:26

Bikovi očaravaju sve, Vage nek ne žure, Vodolije da se kontrolišu, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 6. februar 2024. godine kaže da ne primate sve "k srcu". Jedna infomarcija će posebno da vas danas poremeti. Ostanite staloženi. Partner vam zamera što mu posvećujete malo pažnje. Vreme je za neke promene!
 
BIK
 
Vaša harzima danas dolazi do izražaja. Očaraćete saradnike i uticati na nove odluke. Obratite više pažnje na papirologiju i dokumentaciju. Slobodnim Bikovima jedna osoba će zagolicati maštu, zauzeti rešavaju nedoumice. Više se krećite!
 
BLIZANCI
 
Trenutno se nalazite na raskrsnici. Želite da "isterate" svoje, ali ćete zbog "mira u kući" morati da popustite. Pokušajte da nađete što bolji kompromis. U ljubavi sitne rasprave, dok će slobodni Blizanci da uživaju u flertu. Unosite više vitamina!
 
RAK
 
Danas nailazite na izazove na poslu. Neko će vas "uvući" u svoje probleme, trudite se da se na vreme izolujete. Zvezde vas savetuju da na vreme kažite šta vam smeta. U ljubavi sve ide svojim tokom, ne žurite. Moguće su glavobolje krajem dana.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 6. februar 2024. godine vam donosi dan pun izazova. Očekuje vas dosta poziva, kontakata i pregovora. Ostanite u fokusu kako bi vam dan bio uspešan. Slobodni Lavovi su spremni za avanturu, dok se oni u vezi dvoume.
 
DEVICA
 
Početak dana je obećavajući, puni ste elana za nove radne pobede. U mislima vam se mota jedna osoba. Slobodne Vodolije bi trebalo da naprave prvi korak, dok one zauzete da pokaži svoju ljubav na delu. Proverite krvni pritisak!
 
VAGA
 
Vaš dnevni horoskop za 6. februar 2024. godine kaže da sve što je brzo, to je i kuso. Ne žurite sa poslovnim odlukama, dobro proverite pre nego što bilo šta potpišete. Pomalo ste zapostavili svoje ukućane, idealan je kraj dana za zajedničko druženje. Možda saznate nešto novo...
 
ŠKORPIJA
 
Odlučni ste u svojim namerama, samo se trudite da ih sagledate "iz daljine". Savet drugih ljudi, iskusniji, biće vam od koristi. Oni sa privatnim biznisom imaju mogućnost za novu saradnju. Vreme je da izađete iz zone komfora. Mogući su bolovi u leđima. Više vežbajte!
 
STRELAC
 
Konačno ste završili sa obiljem obaveza, ali to nije znak da se opuštate. Pomalo ste zapostavili socijalni žviot, te vam zvezde savetuju da se više fokusirate na tom polju. Jedna osoba vam privlači pažnju. Prijaće vam opušteno druženje sa njom. 
 
JARAC
 
Tvrdoglavi ste i mislite da ste samo vi u pravu. To može negativno da se odrazi na vaš posao. "Spustite" loptu! Krajem dana bićete u prilici da upoznate jednu zanimljivu osobu. Zauzeti Jarčevi bi trebalo da se klone intriga. Izbegavajte masnu hranu!
 
VODOLIJA
 
Na ivici ste da danas kažete svima sve u lice. Koliko to neki put ume da bude dobro, danas bi moglo da vam šteti. Udahnite duboko i izbrojte do 10! U ljubavi vam se otvaraju "nove karte". Slobodne Vodolije uživaju u društvu jedne osobe, zauzete se dvoume. Ne žurite sa odlukama. 
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 6. februar 2024. godine vam donosi ringišpil emocija. Nešto ubrzano jutro zameniće uživanje krajem dana. Mogući je zanimljiv susret sa starim prijateljem. Obratite pažnju na troškove, izbegavajte impulsivnu kupovinu i zaduživanje.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: