Horoskop za 7. februar

Zabava - Petak 07.02.2020 - 09:39

Pred vama je horoskop petak 7. februar. Sa srećom.

Horoskop za 7. februar. Foto: Mondo Horoskop za 7. februar. Foto: Mondo

Ovan

Danas je dan za relaksaciju. Pokušajte ipak da ne zapostavite obaveze. Potrudite se da budete odgovorniji nego inače.
Bik

Nervozni ste, ali će sve biti bolje popodne. Nemate strpljenje za druge ljude. Nemojte da se premarate, pokušajte da se bolje organizujete na poslu.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Ne započinjite ništa. Treba da budete odgovorni i da ne ostavljate ništa za neki drugi dan.
Rak

Imate previše obaveza. Moguće su veće greške, ali ćete temeljnim proverama moći da smanjite mogućnost za to. Mogući su novi kontakti sa drugima.
Lav

Aktivno Vam je polje posla. Ne dozvolite da drugi umanjuju Vaše zasluge. Dajte svoj maksimum.
Devica

Danas ste prilično orni za rad. Ne odustajte od svojih planova i to će Vam jako pomoći da izgurate dan. Ne zapostavljajte svoje obaveze zbog privatnih problema.
Vaga

Potrudite se da se posvetite pozitivnim stvarima. Veoma ste napeti danas. Mogući su problemi sa novcem.
Škorpija

Dobro se osećate. Drugi ljudi mogu biti od pomoći na poslu. Odličan je dan za rad.
Strelac

Imate dosta posla. Potrudite se da se posvetite boljoj organizaciji. Ne donosite na brzinu odluke koje se tiču posla. Budite staloženi.
Jarac

Danas je dan za relaksaciju. Provedite više vremena sa prijateljima ili partnerom. Gledajte filmove i omiljene serije, prijaće Vam razonoda.
Vodolija

Bilo bi dobro da se opustite kod kuće, sa porodicom. Posao ne treba da bude previše važan. Bitno je da odradite važne zadatke koje niko ne može da uradi umesto Vas.
Ribe

Prilično lako se dogovarate sa drugima u vezi sa obavezama. Sredite dokumentaciju i pazite šta potpisujete. Budite oprezni u saobraćaju.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: