Horoskop za 7. februar

Zabava - Nedelja 07.02.2021 - 08:27

Pred vama je horoskop za nedelju 7. februar. Sa srećom.

Horoskop za 7. februar. Foto: Mondo Horoskop za 7. februar. Foto: Mondo

Ovan

Danas ste vredni, odgovorni i sve vam ide od ruke. Završavate sve obaveze na vreme. Budite manje zahtevni prema sebi.
Bik

Moguć je napredak na poslu. Bitno je samo da se uozbiljite i da ne radite više stvari u isto vreme. Budite kreativni i nađite način da drugačije završite sve obaveze.

Blizanci

Brinete se da li će vas drugi previše da vas kritikuju. Moguće je nezadovoljstvo na radnom mestu. Imate utisak da vas drugi ne cene dovoljno. Pokušajte da se posvetite više detaljima.
Rak

Sve ide sporije nego što ste očekivali. Danas je odličan dan za saradnju sa drugima. Romantični ste i ljubav vam je na prvom mestu. Provedite vreme sa dragim ljudima, prijateljima i porodicom.
Lav

Potrudite se da drugi ljudi budu zadovoljni kako ste sve odradili na poslu. Budite brzi, pazite da sve uradite na vreme i kako treba. Neka ženska osoba može da vam da dobar savet o organizaciji.
Devica

Posvetite se poboljšanju komunikacije sa partnerom. Bilo bi dobro da mu odmah kažete šta vam smeta, da ne zadržavate ništa za sebe. Ako ste slobodni, možete preko posla da upoznate zanimljivu osobu.
Vaga

Neodlučni ste pa vam teško pada svaka obaveza. Danas se ne premarajte. Provedite više vremena usmereni na privatni život. Posvetite se porodici.
Škorpija

Ako ste u vezi, poradite na odnosu sa partnerom. Izbegavajte ljubomoru. Moguća je neka nova ljubav koja može da se rodi preko posla.
Strelac

Danas dajte sve od sebe da sve uradite detaljno, kako biste izbegli greške. Mogući su iznenadni troškovi. Najbolje bi bilo da sve sami odradite i da ne tražite pomoć od drugih. Provedite više vremena u prirodi.
Jarac

Sporiji ste nego inače, a to vam nije svojstveno. Bitno da sve radite na vreme. Priliv novca će biti odličan, ne morate da brinete.
Vodolija

Niste sigurni u svoj odnos sa partnerom. Ne zapostavljajte svoje želje i potrebe i recite šta vam smeta. Potrudite se da se fokusirate na sve ono što ste odlagali.
Ribe

Možete da donesete bitnu odluku u vezi sa ljubavnim životom. Neke stvari morate da razrešite sa partnerom. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: