Horoskop za 7. januar

Zabava - Utorak 07.01.2020 - 11:49

Pred vama je horoskop za petak, 7. januar. Uživajte.

Horoskop za 7. januar FOTO: Mondo Horoskop za 7. januar FOTO: Mondo
Ovan
Pravite kompromis sa drugima. Nemojte previše emotivno da reagujete. Lako se dogovarate sa kolegama i bliskim ljudima, pa će ovaj dan da bude jedan od pozitivnijih.
 
Bik
Mesec je u Vašem polju novca pa iskoristite ovaj dan za rad i profit. Lako ćete doći do novca, a možete dobiti i dobre vesti u vezi sa nekim drugim poslom. Bitno je samo da se dobro organizujete da biste sve stigli.
 
Blizanci
Dobro se osećate u vezi. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Danas Vam sve ide od ruke i zadovoljni ste uspehom na poslu.
 
Rak
Previše ste posvećeni poslu, pa Vam privatni život nije u prvom planu. Vreme je da završite obaveze koje stalno odlažete. Ne budite površni, već temeljni.
 
Lav
Pomalo ste haotični danas. Nije Vam lako da se uskladite sa obavezama koje imate na poslu i privatnim životom. Pod stresom ste.
 
Devica
Rasuta Vam je pažnja. Ne znate šta prvo da uzmete da odradite, kao da je sve prioritet. Pitajte druge za savet jer ne morate baš sve sami. Nađite vreme i za porodicu pored svega.
 
Vaga
Romantični ste i strastveni. Uživajte u vezi. Ako ste slobodni, na putovanju je moguće poznanstvo. Imate dosta ideja za nove poslove, ali razmislite šta je stvarno ostvarljivo.
 
Škorpija
Moguća avantura. Imate višak energije. Vidite se sa prijateljima. Mogući su povećani troškovi, a bilo bi dobro da platite račune na vreme. Izbegavajte pozajmljivanje novca drugima.
 
Strelac
Kompromis je ključna reč dana. Lako dolazite do dogovora sa svima i ništa Vam ne pada teško. Partner i porodica su Vam velika podrška danas, pa Vam ništa neće biti previše naporno.
 
Jarac
Podelite obaveze na više delova. Neke stvari ne morate baš danas da radite, nego odredite prioritete. Moguća je prehlada, pa uzimajte vitamine i jačajte imunitet.
 
Vodolija
Danas Vam nije do posla, radije biste se zabavljali. Uradite šta morate i organizujte se bolje ili kreativnije, da biste olakšali sebi rad. Moguće je zaljubljivanje, a ako ste u vezi, budite malo emotivniji.
 
Ribe
Ne osećate se baš najbolje, pomalo ste uznemireni zbog previše događaja oko Vas. Ne odgovara vam da se danas vidite sa prijateljima ili rodbinom. Pokušajte da se odmorite i da udovoljite sebi uz knjigu ili omiljeni film.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: