Horoskop za 7. jul

Zabava - Utorak 07.07.2020 - 01:09

Pred vama je horoskop za utorak 7. jul. Sa srećom.

Horoskop za 7. jul. Foto: Mondo Horoskop za 7. jul. Foto: Mondo

Ovan

Imate višak energije i to jako dobro utiče na vašu vezu. Dan je kao stvoren za flert i romantiku, ako ste slobodni. Bićete pozitivniji popodne.
Bik

Pokušajte da popravite odnos sa partnerom, da probudite strasti. Moguć priliv novca. Konačno ćete biti zadovoljni trudom koji ulažete u posao.

Blizanci

Treba više da se potrudite i brzo ćete da dođete do novca. Potrudite se da ne jedete previše hrane. Moguć je problem sa varenjem.
Rak

Biće naglašeno polje saradnje, pa bi bilo dobro da se posvetite odnosima sa drugima. Lako ćete se dogovoriti sa svima. Nemojte da pričate sa partnerom o nekim problemima iz prošlosti.
Lav

Ako ste slobodni, može da se pojavi neka osoba iz prošlosti. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom. Budite odgovorniji na poslu.
Devica

Pomalo ste napeti i ne možete da postignete sve što se zahteva od vas. Nervozni ste. Povedite računa o sebi.
Vaga

Idite na kraći put, ako možete. Bar posetite rodbinu. Povedite i partnera, uživajte malo više. Moguć je flert sa zanimljivom osobom, ali možda da ta osoba nije za vezu.
Škorpija

Danas ćete da se posvetite više ka zabavi i druženju. Imajte meru, ne zapostavljajte posao. Preosetljivi ste na kritiku.
Strelac

Veoma ste fokusirani na porodicu. Provedite više vremena kod kuće, tako ćete bolje da se osećate. Pomalo ste usporeni i ne ide vam ništa na poslu.
Jarac

Privatnost mora da vam bude na prvom mestu danas. Imate sjajnu komunikaciju sa drugima. Možete da ostvarite dobru saradnju sa drugima.
Vodolija

Možete da ostvarite neke nove kontakte koji će da vam budu od koristi. Preko prijatelja možete da dobijete neku novu priliku da radite nešto novo. Uspešan dan vas očekuje.
Ribe

Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da se vidite sa osobom koja vam se duže vreme dopada. Bićete prezadovoljni novčanom situacijom.
Nađite vreme za odmor, nemojte samo da radite.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: