Horoskop za 7. mart

Zabava - Četvrtak 07.03.2019 - 07:47

Pred vama je horoskop za četvrtak 7. mart. Sa srećom.

Horoskop za 7. mart. Foto: Mondo Horoskop za 7. mart. Foto: Mondo

Ovan

Posvetite se poslu. Posao će biti primaran danas, a ne veza, mada je flert na poslu izvestan. Odmarajte više.
Bik

Romantični ste i strastveni. Danas je sjajan dan za zabavu sa partnerom. Posvetite se malo više i biće sve bolje. Rasejani ste i nemate fokus uopšte.
Blizanci

Previše ste osetljivi. Komunikativni ste. Tačno znate šta hoćete da postignete i to će drugi ceniti kod Vas.Rak

Na nekom okupljanju kod prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zadovoljni ste novčanom sitiacijom i time kako se stvari odvijaju na poslu. Malo ste sporiji nego inače. Nemate dovoljno energije danas.
Lav

Na putovanju ili preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Nemojte da forsirate sebe da radite previše ako niste u stanju. Bolje je da završite započete zadatke.
Devica

Potrudite se da se okrenete dobrim stvarima u vezi. Očekujte od neke osobe pojačanu pažnju i komplimente. Na poslu sve ide kako treba, zadovoljni ste.
Vaga

Trebalo bi da se potrudite da budete što vredniji. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i uozbiljite se. Provedite više vremena u prirodi.
Škorpija

Dobar je dan za ljubav, bilo da ste slobodni ili u vezi. Moguć je priliv novca i danas je idealan dan za nove početke na poslu. Budite temeljni.
Strelac

Odradite samo svoje obaveze, ne morate uvek drugima da budete pri ruci. Prijalo bi Vam da provedete vreme kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste nervozni.
Jarac

Prijatelji se mogu mešati u Vaš privatni život. Ono što je bitno je da treba da se suzdržite od kritikovanja kolega. Komunikativni ste.
Vodolija

Potrudite se da date sve od sebe na poslu jer će se to ceniti. Ne nervirajte se oko ljudi sa kojima nemate dobar odnos. Bolje ćete se osećati ako neko vreme provedete u prirodi.
Ribe

Romantični ste. Osećate se bolje nego inače. Potrudite se da se dobro organizujete na poslu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: