Horoskop za 7. novembar

Zabava - Četvrtak 07.11.2019 - 09:29

Vaga brine zbog novca, Vodolija se nervira oko drugih, a Raka boli glava

Horoskop za 7. novembar FOTO: Mondo Horoskop za 7. novembar FOTO: Mondo
Ovan
Danas nije idealan dan da donosite neke bitne odluke u vezi sa novcem. Posavetujte se sa nekim oko toga. Držite se plana i iskoristite slobodno vreme za odmor.
 
Bik
Ne bi trebalo da se opterećujete oko posla. Provedite više vremena sa porodicom ili voljenom osobom. Odličan je dan za saradnju.
 
Blizanci
Trebalo bi da budete vredni. Ne nervirajte se oko sitnica. Saslušajte druge, ne morate uvek da budete u pravu.
 
Rak
Moguć je priliv novca. Danas Vam je bitno da budete kreativni i da se potrudite da uradite neke obaveze malo drugačije. Mogući su problemi sa glavoboljom, pa ne bi trebalo da preterujete sa obavezama.
 
Lav
Budite otvoreniji prema drugima. Odličan je dan za saradnju. Pomalo ste napeti zbog porodičnih problema.
 
Devica
Nije sve onako kako bi trebalo da bude, pa se nervirate zbog ponašanja drugih ljudi. Ipak, održite dobro raspoloženje koliko je to moguće i budite komunikativni. Vreme je da završite neke započete poslove. Moguć je kraći put, pa ako imate priliku, ne propuštajte ga.
 
Vaga
Napeti ste. Previše brinete zbog novca. Dobićete odličnu poslovnu ponudu ili predlog za saradnju koju ne treba da odbijete.
 
Škorpija
Pokušajte da malo više energije uložite u rad. Neki ljudi iz Vašeg okruženja mogu da Vam prave problem na radnom mestu. Ne obraćajte pažnju na druge ljude, gledajte više sebe.
 
Strelac
Ozbiljniji ste. Nervirate se jer nikako da sve obaveze privedete kraju. Organizujte se malo bolje da biste sve stigli na vreme da uradite.
 
Jarac
Morate biti realni. Ne planirajte previše stvari, a da ne možete da odradite sve odmah. Ne usporavajte sebe tako što ćete pomagati drugima. Nađite više vremena za druženje sa prijateljima.
 
Vodolija
Vreme je da se uozbiljite i da se ne nervirate oko toga šta drugi rade, bitno je da možete da završite obaveze na najbolji mogući način. Strastveni ste. Zauzeti, danas su moguće su rasprave sa partnerom.
 
Ribe
Moguć je iznenadni put. Nemojte da preterujete sa trošenjem novca. Razmsilite o usavršavanju, a moguća je i nova poslovna ponuda.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: