Horoskop za 7. novembar

Zabava - Ponedeljak 07.11.2022 - 09:22

Pred vama je horoskop za ponedeljak 7. novembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Vaš dnevni horoskop za 7. novembar 2022. godine vam predviđa zabrinutost oko stvari koje vam stoje za vratom. Deluju vam nerešivo, ali samo zato što insistirate na tome da sve uradite sami. Pomoć stiže od osobe suprotnog pola, koja vam već duže vreme poklanja pažnju.
 
BIK
Dnevni horoskop vam savetuje da kritike ne shvatate lično. Suočite se sa zadacima koji vam ne idu najbolje, trud će doprineti zaradi koju želite. Večeras možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam stvoriti dilemu - da li da se vodite srcem ili razumom.
 
BLIZANCI
Danas se opustite i uživajte u nagradama koje ste dobili. Srećni ste jer se vaša finansijska situacija znatno poboljšala, na vama je da održite istu predanost poslu. U ljubavi postoje prepreke, imate osećaj da ne možete u potpunosti da verujete partneru.
 
RAK
Vaš dnevni horoskop za 7. novembar 2022. godine vam donosi konflikt sa bliskom osobom. Ovo će biti lekcija koju ćete dobro zapamtiti, potrudite se da izvučete poruku, a ne kajanje. Očekujte poziv od osobe kojoj se dopadate, ali budite fer i iskreni prema njoj.
 
LAV
Lenjost je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa, čini se da nemate snage da obavljate ni osnovne aktivnosti. Potrebna vam je pomoć, ali ne ustručavajte se da je potražite. Danas odmorite ili provedite vreme sa bliskim osobama, napunićete baterije i živnuti.
 
DEVICA
Danas možete da saznate za problem koji članovi porodice kriju od vas. Smeta vam što sve saznajete poslednji, možda treba da razmislite o tome da li se pogrešno predstavljate. U ljubavi sve ide kako treba, čeka vas ozbiljan razgovor sa partnerom o daljim planovima.
 
VAGA
Vaš dnevni horoskop za 7. novembar 2022. godine vam predviđa pozitivnu energiju kojom ćete zračiti gde god da se pojavite! Iskoristite je za privlačenje dobrih stvari, dešavanja i osoba i klonite se toksičnih ljudi. Poželjni ste kada je suprotni pol u pitanju, ali mnogi smatraju da imate visoke kriterijume.
 
ŠKORPIJA
Posao je u fokusu vašeg horoskopa za danas, željni ste napretka u svakom smislu. Ni danas vam neće manjkati motivacije i inspiracije, a savet je da svoje ideje predložite nadređenima. Očekujte novčani dobitak za svoje zalaganje, ljubav je poslednje što treba da vas zanima.
 
STRELAC
Dnevni horoskop vam predviđa nesporazume sa ljudima iz poslovnog okruženja. Smeta vam komunikacija koja ima dvostruka značenja, budite jasni i direktni. Danas ne potpisujte nikakve važne ugovore, oslonite se na partnera koji želi da mu se otvorite.
 
JARAC
Danas vam prijaju pozivi i poruke od različitih osoba. Dopada vam se što drugi žele da provode vreme sa vama, ali treba da obratite pažnju na to koliko su iskreni prema vama. Možda iza svega stoji samo korist, a savet je danas povedete računa o troškovima.
 
VODOLIJA
Vaša velikodušnost danas može višestruko da se isplati! Član porodice će tražiti pomoć od vas, ne dvoumite se da li to učinite. Ukoliko imate privatan biznis, danas je idealan dan za promene o kojima ste razmišljali. U ljubavi je sve kako treba.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 7. novembar 2022. godine vam predviđa konfuziju, niste sigurni kako da postupite. Povratak osobe iz prošlosti može dodatno da vas poremeti, ali ne bežite od svojih obaveza. Slede velike promene u ljubavi, ali i brodolomi - spremite se!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: