Horoskop za 7. oktobar

Zabava - Četvrtak 07.10.2021 - 10:05

Pred vama je horoskop za četvrtak 7. oktobar. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Razmislite šta biste mogli da radite u slobodno vreme. Budite kreativni. Provedite više vremena sa porodicom. Pomalo ste pasivni, ali iskoristite bar popodne za odmor.

Bik

Važno je da uvažite mišljenje drugih ljudi jer ćete tako da imate više mogućnosti za saradnju. Budite skloni kompromisu. Dosta toga možete da naučite od saradnika i nadređenih.

Blizanci

Nemate strpljenja za druge. Najradije biste sve da odradite na poslu, ali pazite na detalje. Ipak, priliv novca je moguć i bićete time zadovoljni.

Rak

Recite bliskim ljudima šta vam smeta kod njih. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta na poslu. Držite distancu sa osobama koje vam se ne dopadaju.

Lav

Posavetujte se oko nekih poslovnih problema sa osobom u koju imate poverenje. Budite staloženi. Ne donositi brzo odluke ni na poslu, ni privatno.

Devica

Veoma malo pokazujete emocije partneru i to može da dovede do nesuglasica. Ako ste slobodni, fokusirajte se na neku osobu koju dugo znate i da joj pokažete da vam se dopada. Na poslu je sve idealno.

Vaga

Ne pokazujte emocije na poslu. Zadržite privatne probleme samo za sebe. Bitno je da budete vredni i odgovorni.

Škorpija

Moguća su nova poznanstva sa komunikativnim osobama. Možete da ljude koji su slični vama i da sarađujete sa njima. Bitno je da danas budete otvoreni za nove mogućnosti.

Strelac

Stalno imate utisak da sve što uradite nije savršeno ili dovoljno dobro. Nesigurni ste u sebe i u svoje mogućnosti. Potrudite se da štedite više, nije dan za trošenje novca.

Jarac

Recite partneru šta vas konkretno opterećuje, možda može da vam da dobar savet ili da pomogne. Slobodni, neka osoba iz prošlosti može da se vrati iznenada u vaš život.

Vodolija

Potrudite se da provedete više vremena sa osobama koje su tu stalno za vas. Družite se sa dragim ljudima. Na poslu je moguća promena na bolje zbog truda koji ste do sada uložili.

Ribe

Usporite malo tempo. Ne brzajte sa odlukama i vezi sa ljubavlju. Idealan je dan za zaljubljivanje ako ste slobodni. Veoma ste romantični.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: