Horoskop za 7. oktobar

Zabava - Petak 07.10.2022 - 09:23

Pred vama je horoskop za petak 7. oktobar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 3. oktobar 2022. godine vam predviđa potrebu za razumevanjem. Imate osećaj da niko ne shvata kako se osećate, zbog čega se zatvarate u sebe. Pronađite neki hobi ili vreme provedite sa dragom osobom van grada. U ljubavi su moguće razmirice.
 
BIK
Danas ste lepo raspoloženi, vaša energija može da utiče i na poslovne ciljeve. Vaš optimizam isplatiće se višestruko, očekujte krajem dana novčani dobitak. Ukoliko vam se po glavi vrzma "zabranjena" osoba, pozovite je na kafu i recite sve što želite!
 
BLIZANCI
Željni ste promene i danas je idealan dan se pokrenete po tom pitanju. Potražite novi posao, obnovite kontakt sa ljudima sa kojima ste nekada radili i prilike će same doći! Obratite pažnju na svoj ton u vezi, partner danas može pogrešno da vas shvati.
 
RAK
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2022. godine je u znaku neočekivanih vesti. Može vam stići od člana porodice ili najboljeg prijatelja, a to će vas naterati da razmislite u kom smeru želite da ide. Sreća je na strani slobodnih Rakova, smeši se neki novi i zanimljivi flert.
 
LAV
Danas izbegavajte potpisivanje bilo kakvih ugovora. Opterećuju vas misli o uspehu, a sve što treba da uradite, jeste da nastavite da se trudite i obavljate sve kao i do sada. Strpite se kada je cilj u pitanju i ne dozvolite da stres utiče na vaše zdravlje.
 
DEVICA
Tolika briga oko sitnica može potpuno da vam uništi dan. Naporni ste ljudima sa kojima sarađujete, pa obratite pažnju na to kome se poveravate. Očekujte poziv od osobe suprotnog pola koju uporno pokušavate da zaboravite.
 
VAGA
Mislite da su vam sve lađe potonule, a ovo je samo jedna velika prekretnica. Ukoliko ste odlučili da date otkaz ili ste ga dobili, stiže nova prilika. Bićete zahvalni starijoj muškoj osobi, a danas vas očekuje lepo poznanstvo.
 
ŠKORPIJA
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2022. godine vam predviđa konačno ostvarenje onoga što ste čekali! Vašu iskrenost su prepoznali nadređeni i ponudiće vam opciju koja bi znatno poboljšala vašu finansijsku situaciju. Savet je da ne trošite mnogo, u ljubavi sve ide kako treba.
 
STRELAC
Loše vesti mogu da poremete današnji dan, ali ne očajavajte. Partner će vam pružiti veliki podršku, cenite vreme koje provodite sa njim. Možda vas iznenadi jednim gestom, pa ne bi bilo loše da se potrudite i uzvratite istom merom.
 
JARAC
Muči vas neka tajna koju dugo znate, pa niste sigurni kako da postupite. Poslušajte svoju intuciju, nepogrešiva je i tako ćete dobiti rešenje problema. Zapali ste za oko osobi iz bliskog okruženja, možda se smeši nova ljubav.
 
VODOLIJA
Ne bežite od obaveza, odgovornosti i zadataka. Sada je idealno da "date gas" kada je posao u pitanju, privlačite ponudu iz inostranstva koju ne biste odbili. Dopustite partneru da vam kaže iskreno mišljenje, niste uvek u pravu.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2022. godine vam predviđa iscrpljenost, umor, zasićenje. Danas se posvetite sebi, opuštanju u bilo kom smislu, priroda je idealno rešenje. Partner želi da pređete na viši nivo, ali čini se da nemate iste ciljeve.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: