Horoskop za 7. septembar

Zabava - Ponedeljak 07.09.2020 - 09:53

Pred vama je horoskop za četvrtak ponedeljak 7. septembar. Sa srećom.

Horoskop za 7. septembar. Foto: Mondo Horoskop za 7. septembar. Foto: Mondo

Ovan

Veoma ste zabrinuti za stanje poslova. Nije vam lako jer imate previše obaveza.

Ne dozvolite da vas drugi iskoriste i da imate finansijske gubitke.

Bik

Moguća je rasprava sa prijateljima. Razmislite zašto vas kritikuju i da li su stvarno u pravu. Preduzmite neke korake da rešite probleme koje imate.
Blizanci

Prijalo bi vam da se odmorite, da se ne opterećujete previše obavezama. Neko drugi može da odradi neke stvari za vas. Za danas je dosta da samo odradite ono što je prioritet.
Rak

Družite se više. Kontakti sa drugima su jako važni. Ne zapostavljajte druge ljude pa čak i kad niste raspoloženi. Mogu da vam pomognu da ostvarite neke svoje ciljeve.
Lav

Na poslu ste stabilni i sve vam ide od ruke. Odlično se osećate u vezi, ali ste i veoma strastveni. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja.
Devica

Budite odgovorni i platite račune na vreme. Razmislite kako da sprečite povećano trošenje novca. Ne odustajte od svojih ciljeva.
Vaga

Strastveniji ste nego inače. Bitno vam je da se partner oseća lepo u vezi i da vam ne bude dosadno. Neophodno je da budete štedljivi da ne biste imali probleme sa novcem.
Škorpija

Uđite u pregovore sa saradnicima, ali budite spremni. Ne pristajte na svakakve uslove na radnom mestu. Bitno je da se osećate cenjeno. Veoma je važno da ne zapostavljate svoj ljubavni život. Skloni ste kompromisu u vezi.
Strelac

Potrudite se da date sve od sebe na poslu. Dobro je da se organizujete i da ne zapostavljate obaveze koje vam se ne dopadaju. Sporiji ste nego inače.
Jarac

Moguć je kraći put. Potrudite se da idete sa partnerom negde, ako ste u mogućnosti. Ako ste slobodni, potrebna vam je osoba koja je stabilna, staložena i koja vas podržava.
Vodolija

Ne osećate se baš najbolje. Imate malo energije i nije vam do posla. Pokušajte da se motivišete tako što ćete da postavite ciljeve koji su ostvarljivi u toku dana.
Ribe

Pričljiviji ste nego inače, ali se ne otvarajte previše ljudima koji vam nisu bliski. Lakše dolazi do saradnje sa drugima. Odličan je dan za šoping.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: