Horoskop za 7. septembar

Zabava - Sreda 07.09.2022 - 08:01

Pred vama je horoskop za sredu 7. septembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Vaš dnevni horoskop upozorava na neku osobu iz vaše okoline, trenutno joj je teže nego što se čini i potrebna joj je vaša pomoć. Ponudite rame za plakanje ili utehu, i dajte joj dozu pozitivne energije kako ne bi doživela neuspeh. U ljubavi niste sigurni šta bi trebalo da bude vaš dalji korak. 
 
BIK
Na poslu se dogodilo nešto što vas je uznemirilo, i sada dajete sve od sebe da pronađete krivca. Najviše vas brine da li ste sami krivi za propust i da li će to imati posledice, ali nemojte da brinete, sve će se rešiti. Budite iskreniji s partnerom, nemojte da prećutkujete šta vam smeta.
 
BLIZANCI
Horoskop vam je u znaku ljubavi, ako ste čekali neki signal da je osoba koja vam se sviđa zainteresovana za vas, danas ćete to znati bez ikakve dileme! Možda pomalo strahujete od nove veze, ali ne dozvolite da vas neko prethodno loše iskustvo obeshrabri da novoj osobi pružite šansu kakvu zaslužuje. Budite hrabri, dobre stvari su na vašem putu!
 
RAK
Dnevni horoskop za 7. septembar 2022. godine vam predviđa uspeh na poslu, biće primećeno kako ste zablistali na nekom projektu! Sada je trenutak da se izborite i za bolje uslove i pokažete koliko vredite. Kada je zdravlje u pitanju, moguć je pad energije tokom dana, proverite šećer u krvi. 
 
LAV
Ne osećate se sjajno danas, iako nemate nikakav zdravstveni problem. Moguće je da vas muči neki privatni problem, a niste sigurni s kim da se posavetujete oko rešenja. Zakažite viđanje s prijateljima za popodne i recite im sve što vam je na duši, odmah će vam biti lakše!
 
DEVICA
Stiže vam novčani dobitak, i to u pravi čas, jer već neko vreme merkate neku skupu stvar koju želite, iako vam nije neophodna. Počastite se jer su zvezde na vašoj strani kada je novac u pitanju. U ljubavi vam sve ide kako treba, imate velike planove za budućnost!
 
VAGA
Vaš dnevni horoskop za 7. septembar 2022. godine je u znaku ljubavi. Ako ste u dugoj vezi ili braku, ovo je poseban dan za vas, mnoge lepe stvari će se dogoditi. Ako ste "solo", i vi ćete doživeti prekretnicu, neki neobičan događaj će vam otkriti šta zaista osećate prema nekoj bliskoj osobi.
 
ŠKORPIJA
Imate previše obaveza danas i vreme je da prelomite i zatražite pomoć. Pronađite nekog ljubaznog saradnika, i dogovorite se da mu se odužite za uslugu. Na taj način ćete ojačati odnose u timu i za ubuduće, nećete rešiti samo kratkoročan problem. Moguća je glavobolja.
 
STRELAC
Novčani dobitak vam stiže, taman kada vam je najpotrebniji! Ako niste bili baš pažljivi s novcem prethodnih dana, konačno ćete moći da odahnete. Potrudite se da se više krećete i bavite fizičkim aktivnostima.
 
JARAC
U nekakvom ste zaostatku na poslu, nikako da se iščupate iz obaveza koje su se nagomilale prethodnih nedelja. Da li nešto radite pogrešno, ili računate na saradnju sa osobom koja se zapravo ne trudi? Odgovor na ovo pitanje će vam se ukazati danas, odmah ćete znati kako dalje da se postavite da biste napredovali.
 
VODOLIJA
Dnevni horoskop vas upozorava na neku osobu iz vašeg najužeg kruga, koja odjednom nema iskrene namere prema vama. Umiljavaće vam se, a zapravo želi da vas iskoristi za neku svoju svrhu, koju neće podeliti sa vama. Budite na oprezu, ne padajte na slatkorečivost jer to može mnogo da vas košta. 
 
RIBE
Vaš dnevni horoskop za 7. septembar 2022. godine je u znaku promene, dolazi vam neki talas energije koji će vas podstaći da idete napred, a ne da gledate u prošlost. Očekujte da se vaš pogled na sredinu u kojoj živite promeni, i da shvatite šta biste morali da izmenite kako biste mogli da napredujete u životu. Imate podršku partnera da ostvarite sve svoje snove!
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: