Horoskop za 8. april

Zabava - Petak 08.04.2022 - 13:46

Pred Blizancima je teška odluka, Device štede novac, Ribe čeka neočekivano iznenađenje, a vas?

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock
Ovan
 
Zauzeti ste brojnim obavezama na poslu, ali vam dobre veštine u komunikaciji pomažu da sve lakše obavite. Moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja je važna u poslu kojim se bavite i koja će vam pomoći da napredujete. Ne budite previše tvrdoglavi u odnosu sa partnerom.
 
Bik
 
Očekuje vas uspeh na poslu, a u svemu tome mnogo će vam značiti podrška porodice. Ako imate priliku za neko putovanje, iskoristite je, prijaće vam. Pijte više vode i povedite računa o imunitetu.
 
Blizanci
 
Prilično ste negativni danas, potrudite se da to ne prenosite na druge. Provedite više vremena u prirodi ili se bavite hobijem, to će vam pomoći da se oraspoložite. Na poslu ćete morati da donesete neku važnu odluku, dobro razmislite o svemu.
 
Rak
 
Lepo vam počinje dan, strpljivi ste i sve vam ide od ruke, uživate na poslu. Čini se da će vam optimizam doneti i dobre stvari – stiže novac, a oni koji traže posao danas bi mogli da čuju dobru vest. Provedite vreme sa partnerom, to će produbiti vašu bliskost.
 
Lav
 
Sjajno se snalazite na poslu, vaše ideje mogle bi danas da vam donesu novac ili napredak. Slobodni, u vama se javljaju emocije prema nekome od kolega s posla, i vrlo je moguće da su obostrane. Čuvajte se prehlade.
 
Devica
 
Danas je najvažnije da se posvetite porodici i partneru, to će vam prijati. Pažljivo čitajte sva dokumenta koja potpisujete, izvesne su neke greške. Ne ulažite novac ni u šta što vam nije neophodno.
 
Vaga
 
Niste naročito zadovoljni i raspoloženi danas, a posebno vam smeta što ljudi nisu skloni saradnji sa vama. Budite strpljivi i pažljivo čitajte sva dokumenta. Od nekog člana porodice čućete dobre vesti.
 
Škorpija
 
Veoma ste energični i fokusirani na posao, a ni rezultati neće izostati. Kolege vam rado pomažu u svemu, a sav trud će vam se ubrzo isplatiti. Moguća je glavobolja, pijte više vode.
 
Strelac
Izbegavajte rasprave sa članovima porodice jer biste nepromišljenim rečima nekoga mogli da povredite. Prilično ste arogantni poslednjih dana i partner vam to s pravom zamera. Kada je reč o novcu, poslušajte svoju intuiciju, neće vas prevariti.
 
Jarac
 
Konačno osećate mir posle nekih stresnih situacija i čini se da sve dolazi na svoje. Imaćete i manje troškova, pa možda uspete nešto i da uštedite. Pazite da se ne preforsirate obavezama jer biste time mogli da ugrozite zdravlje.
 
Vodolija
 
Danas završavate sve zaostale obaveze i to će vas dosta rasteretiti. Uveče ćete biti pomalo uznemireni, a neće vam biti potpuno jasno zašto. Stres vas sprečava da se naspavate, pronađite način da se opustite.
 
Ribe
 
Stvari će se danas začas preokrenuti i nešto zbog čega ste bili razočarani postaće razlog vaše sreće. Fokusirani ste na svoje ciljeve i krupnim koracima grabite napred. Ne dozvolite da vam neko tračevima naruši odnos sa partnerom.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: