Horoskop za 8. april

Zabava - Subota 08.04.2023 - 09:58

Pred vama je horoskop za subotu 8. apri. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 8. april 2023. godine vam donosi povoljnu situaciju na finansijskom planu. Dugovi će se rešiti, a vreme će vam ići na ruku. Ne zaboravite da danas završite sve započeto u ovoj nedelji kako vas ne bi dočeklo u sledećoj. Kraj dana je idealan za opuštanje sa dragim ljudima. Obratite pažnju na pritisak!
 
BIK
Početak dana nije nešto obećavajući. Stopićete se sa vremenom i poželeti da ne izlazite iz kuće. Očekujte poziv prijatelje ili jedne drage osobe na zanimljivo mesto. Zašto da ne? Prijaće vam! U ljubavi sve po starom. Slobodni Bikovi uživaju u samoći, dok oni zauzeti će poželeti da podignu odnos na viši nivo. Ne žurite sa odlukama!
 
BLIZANCI
Vaša vrcava priroda neće vam dozvoliti da budete na jednom mestu. Na pamet vam padaju različite ideje, ali ne dozvolite da "lebde" u vazduhu, već pokušajte da ih realizujete. U tome će vam pomoći partner ili najbolji prijatelj. Na ljubavnom planu svde ide svojim tokom, više razgovarajte i jačajte odnos. Slobodni Blizanci neće znati gde udaraju. Više vežbajte i jedite na vreme!
 
RAK
Malo ste se osamili i prija vam samoća, ali ne preterujte! Potrebni ste dragim ljudima, a obaveze se neće same završiti. Pokušajte da napravite plan po vašoj meri koji će vam pomoći da postignete sve. Potražite pomoć partnera, više pričajte sa njim o svojim osećanjima. Imaće razumevanja! Moguće su glavobolje.
 
LAV
Rastrzani ste oko porodičnih problema, pokušavate svima da udovoljite i nađete idealno rešenje, ali svako nameće svoje. Potrebni su vam jači argumenti! Neko iz okruženja je bacio oko na vas, obratite pažnju. Pokušajte da ne mešate posao i prijateljstvo, već ta dva jasno razgraničite! Muči vas gorušica, izbegavajte začinjenu hranu!
 
DEVICA
Danas imate potrebu da dan prilagodite sebi. Zašto da ne? Pozovite ljude koji vam prijaju, organizujte i mini vikend putovanje, obiđite omiljeno mesto. Prijaće vam i napunićete baterije za sledeću nedelju. Moguće je da ćete sa nekim da uđete u raspravu. Trudite se da iz toga naučite, a ne da uđete u dublji konflikt. Odmarajte vie!
 
VAGA
Dnevni horoskop za 8. april 2023. godine vam savetuje da obratite pažnju na ljude oko sebe. Pokušaće da vam indirektno daju do znanja neke stvari. Očekujte poziv jedne osobe iz inostranstva. Nije loša ideja da već sad porazmislite o odmoru i napravite plan. Partneru nedostaje više vaše pažnje. Mogući su problemi sa varenjem!
 
ŠKORPIJA
Konačno ćete da saberete svoje misli i da vidite u kom pravu želite da idete u narednom periodu. Malo ste se ulenjili, te bi vam novi hobi, sport ili neka zanimacija dobrodošla. Zvezde vam savetuju da vam jezik ne bude brži od pameti i da pažljivo slušate šta ljudi iz okruženja imaju da vam kažu. Vežbajte strpljenje i izbegavajte stresne situacije.
 
STRELAC
Tokom današnjeg dana poželećete da odete negde van gužve i svakodnevice. Za sreću je dovoljno malo! Pozovite omiljenu osobu i uživajte u prirodi ili nekom zanimljivom mestu. Prijaće vam čak i obična vožnja! Što se tiče posla, ne pomerate se sa jedne tačke. Krećite se više sa ljudima i negujte svoje talente i znanje. Znači će vam u budućnosti.
 
JARAC
Početak dana ubrzan sa dosta obaveza i poziva. U ostatku dana bićete rasterećeni i spremni za nove izazove.  Nekome će biti potrebna vaša pomoć, buidite spremni na iznenadne situacije. Očekuju vam manji troškovi, pogotovo vezani za tehniku ili automobil ukoliko ga imate. Obratite pažnju na ishrani i izbacite nezdravu i brzu hranu iz nje!
 
VODOLIJA
Imate osećaj da ste negde zapeli. U kombinaciji sa lenjošću to bi moglo negativno da se odrazi na vaše finansije. Ne dozvolite da se oslanjate na tuđu pomoć i pozajmice, jer će vas kasnije stići. Vreme je da se pokrenetde i više krećete sa ljudima. To će vam doneti nova poznanstva i mogućnosti!
 
RIBE
Dnevni horoskop za 8. april 2023. godine vam donosi novu avanturu. Očekujte zanimljiv poziv starog prijatelja ili susret. Moguće su nove poslovne saradnje i ideje. Sad je idealan period za pokretanje sopstvenog biznisa ukoliko ste razmišljali u tom smeru. Obratite pažnju na napetost u mišićima. Vežbajte i pravilno sedite!
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: