Horoskop za 8. februar

Zabava - Petak 08.02.2019 - 06:18

Pred vama je horoskop za petak 8. februar. Sa srećom.

Horoskop za 8. februar. Foto: Mondo Horoskop za 8. februar. Foto: Mondo

Ovan

Posvetite se bliskim osobama danas. Morate dobro da se organizujete da ne biste bili pod stresom. Pokušajte da izdvojite više vremena za sebe.
Bik

Odradite obaveze koje imate, da biste od sutra mogli da budete malo opušteniji. Ne pravite sebi stres zbog dosta posla. Bavite se sportom ili nekom aktivnošću.
Blizanci

Posvetite se partneru i porodičnom životu. Pokušajte da sa saradnicima napravite kompromis oko svega. Dobro se osećate i veoma ste pozitivni, pa će sve na kraju dana biti uspešno.

Rak

Nađite način da udovoljite sebi. Nemojte da se preforsirate na poslu. Ne očekujte da Vam neko čini usluge. Gledajte sebe.
Lav

Dajte sve od sebe na poslu. Drugi su ljubazni prema Vama. Zatražite savet prijatelja u vezi sa poslom.
Devica

Ako Vas neko nervira na poslu, ne obraćajte pažnju. Ignorišite sve što Vas ometa. Završite obaveze na vreme i pripremite se za vikend.
Vaga

Rasejani ste i veoma umorni. Ugodite sebi i partneru. Romantični ste i skloni flertu. Ipak, ne zapostavljajte posao.
Škorpija

Družite se sa prijateljima. Danas je dan za zabavu. Nemojte da propustite neke dobre prilike za saradnju.
Strelac

Danas je dan za zabavu i razonodu, ne za posao. Komunikativni ste. Ipak, nemate dovoljno energije za sve obaveze pa se bolje organizujte.
Jarac

Dosta se brinete oko posla. Niste sigurni da će sve biti kako ste isplanirali. Pripremite plan rada i držite se istog.
Vodolija

Danas je dan za štednju, a ne za trošenje novca. Ne trošite energiju na nešto što ne možete da promenite ili poboljšate. Nije dobar dan za šoping.
Ribe

Danas je sjajan dan za dogovore sa drugima, svi će Vam uzaći u susret. Iako Vam možda nešto nije po volji, napravite kompromis radi uspeha. Popodne provedite sa partnerom ili porodicom.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: