Horoskop za 8. februar

Zabava - Utorak 08.02.2022 - 09:31

Pred vama je horoskop za utorak 8. februar. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Danas ste ispunjeni napetom energijom, što može dovesti do situacija koje su sklone sukobima. Usporite i obratite pažnju na ono što govorite i radite. Partner ima razumevanja za vas, ali to neće dugo potrajati. Potreban vam je odmor i pojačajte unos vitamina.
Bik

Iako danas imate sjajne ideje za zarađivanje novca, moglo bi se dogoditi nešto neočekivano sa finansijama ili vašom imovinom. Stoga, budite oprezni. Pazite na svoj novac i sve što posedujete. Poznanik kojeg ste skoro upoznali, može vam pomoći u jednoj kriznoj situaciji. Osoba sa kojom se dopisujete, misli na vas.
Blizanci

Danas se osećate nemirno i nestrpljivo. Zbog toga nećete biti zadovoljni dosadnom rutinom. Dajte sebi pauzu da uradite nešto drugačije, ako možete. Ovo je za vas promenljiv i impulsivan dan. Uskoro vas očekuje kraće putovanje. Idealno bi bilo da ga podelite sa dragom osobom, iznenadiće se!

Rak

Danas ćete biti strpljivi sa ograničenjima, zbog čega ćete možda odlučiti da idete svojim putem. Ne ustručavajte se da prihvatite pomoć od kolege sa posla, može vam samo olakšati posao koji imate. Dajte prostora partneru, potreban mu je, ali ne zna kako da vam saopšti.
Lav

Verovatno ćete danas upoznati "neobičnu" osobu koja dolazi u vaš poslovni tim. To ne treba da vas čudi jer će njena kreativnost doprineti rezultatima. Očekuje vas finansijski dobitak, a na uglu vam se smeši poznanstvo sa osobom suprotnog pola. Povedite računa o bolovima u leđima.
Devica

Nema sumnje da ste trenutno ambiciozni. Međutim, danas bi vaša ambicija mogla dati neke iznenađujuće rezultate. Držite oči otvorene, posebno kada su bliski saradnici u pitanju. Očekuju vas trzavice na ljubavnom polju, treća osoba vam pravi problem. Zdravlje je solidno.
Vaga

Iznenađujuće prilike za putovanje mogu vam danas "pasti u krilo". Slično tome, mogu se pojaviti neočekivane šanse za obuku ili dalje obrazovanje. Niste raspoloženi za nove ljubavi, ali danas je pravo "zatišje pred buru". Uskoro sledi jedna ozbiljna veza.

Škorpija

Pokloni, poslastice i neočekivane usluge od drugih mogu vam doći danas. Držite džepove otvorene i nadajte se najboljem. Možda ćete na neki način imati neočekivanu prednost. Danas ste fokusirani na sebe, što će i vaš partner primetiti. Poboljšajte svoju ishranu.
Strelac

Prijatelji i bliski partneri danas su puni iznenađenja. Iscrpljeni ste od posla i sasvim je u redu da zatražite mini odmor. Osećate da vam partner ne pruža dovoljnu podršku i pomoć, razgovarajte o tome. Prijaće vam fizička aktivnost.
Jarac

Danas vas čekaju velike promene na poslu. Uvođenje nove tehnologije može biti jedan od primera, što će vam znatno olakšati dalji rad. U vaš život se vraća bivša ljubav, a novi kontakt može obnoviti vaš odnos. Čuvajte se prehlade.

 Vodolija
Ako želite dobre rezultate, moraćete više da se posvetite poslu. Ukoliko imate nekog novog kolegu ili saradnika, mogao bi značajno da vam pomogne da napredujete. Moguće su manje nesuglasice u porodici, trebalo bi da napravite kompromis.
 
Ribe
Ostvarujete sve ciljeve koje ste sebi zacrtali, na tom polju nema nekakvih problema. Ako vam se pruži prilika za poslovno putovanje, iskoristite je jer bi moglo da vam otvori neka nova vrata. Moguća je glavobolja, pronađite način da se opustite.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: