Horoskop za 8. januar

Zabava - Petak 08.01.2021 - 09:41

Pred vama je horoskop za petak 8. januar. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Ne želite da se osećate previše loše u vezi, želite da se nešto promeni. Recite partneru šta vam smeta. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da upoznate neku osobu koja je strastvena kao vi, ali razmislite da li je ona dobar izbor za vezu. Ne brzajte.
Bik

Izdvojite više vremena za zabavu, opuštanje i druženje. Moguće je novo poznanstvo. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Blizanci

Posao vas previše iscrpljuje. Danas bi bilo dobro da delegirate obaveze, neka vam drugi pomognu. Dajte sve od sebe da ispoštujete rokove. Nemojte da se preforsirate.
Rak

Trebalo bi da se bavite više sportom. Budite malo aktivniji da biste bili raspoloženi, previše ste usporeni ovih dana. Provedite više vremena sa partnerom i opustite se. Slobodni, moguća je neka avantura.
Lav

Posetite neko mesto gde možete da se opustite ili uživajte kod kuće. Provedite više vremena sa porodicom ili partnerom. Niste raspoloženi za nove aktivnosti, najradije biste da danas ostali u svojoj zoni komfora jer ste veoma napeti.
Devica

Budite vredni. Ne ostavljajte obaveze za neki drugi dan. Držite se svojih stavova, ne morate po svaku cenu da napravite kompromis.
Vaga

Napeti ste zbog novca. Danas nije dobar dan za šoping. Pazite sa kim sarađujete, ne brzajte sa odlukama vezanim za posao.
Škorpija

Budite temeljni na poslu. Ne morate da pravite kompromis po svaku cenu, stavite svoje potrebe na prvo mesto. Osećate pritisak od strane nadređenih.
Strelac

Veoma ste nervozni. Ne radi vam se ništa, ali odradite prioritete. Završite sve obaveze na vreme da biste imali više vremena za hobi ili sport.
Jarac

Možete da dobijete dobre vesti preko prijatelja u vezi sa poslom. Razmislite šta biste stvarno mogli da promenite. Morate da budete brzi i efikasni na radnom mestu, ne otaljavajte obaveze.
Vodolija

Posao mora da bude primaran danas jer se od vas očekuje da budete perfekcionista. Budite ambiciozni. Može da vas izbaci iz takta neka ženska osoba, ali pokušajte da ne pokažete drugima svoja osećanja. Budite smireni.
Ribe

Moguć je kraći put, pa iskoristite priliku ako je imate. Ostvarićete dobru saradnju sa osobama koje nisu iz vašeg mesta. Ne preterujte sa obavezama koje preuzimate na sebe, budite umereni da biste uspeli da odradite sve u zadatom roku.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: