Horoskop za 8. maj

Zabava - Sreda 08.05.2019 - 08:47

Pred vama je horoskop za sredu 8. maj. Sa srećom.

Horoskop za 8. maj. Foto: Mondo Horoskop za 8. maj. Foto: Mondo

Ovan

Potrudite se da se posvetite usavršavanju. Pričljiviji ste nego inače. Sjajno se osećate. Moguće su dobre vesti u vezi sa poslom.

Bik

Neka starija ženska osoba može biti od pomoći na poslu. Odnos sa partnerom se može poboljšati. Ako ste slobodni, zatražite konačno kontakt osobe koja Vam se duže vreme dopada.

Blizanci

Potrudite se da se ne nervirate previše oko sitnica. Napeti ste zbog posla, iako sve radite kako treba. Budite tolerantniji prema bliskim ljudima.

Rak

Potrudite se da se fokusirate. Isplanirajte pametno svoje vreme. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život. Zauzeti, idite sa partnerom na put. Bitno je da izbegnete kolotečinu.

Lav

Danas je idealan dan za druženje i zabavu. Sjajno se osećate i to svi primećuju. Plenite pozitivnom energijom. Novi kontakti su bitni, aspekti su idealni za saradnju.

Devica

Povećan je pritisak na poslu. Imate dosta opcija i ne znate za šta da se odlučite. Što više razmišljate veći je problem. Najbolje je da postavite prioritete i da vidite šta je najisplativije. Ne pravdajte se drugima za izbore koje pravite.

Vaga

Moguć je kraći put. Ako ste razmišljali da upišete neki kurs ili da se vratite usavršavanju, sada je vreme za to. Imate dosta ideja, ali pokušajte da realizujete ono što je realno ostvarivo.

Škorpija

Strastveni ste i skloni ste flertu. Ako ste u vezi, sve pršti od strasti. Ukoliko ste slobodni, ne libite se da započnete neku vezu sa osobom koja Vam je veoma slična po temperamentu.

Strelac

Saslušajte tuđe savete, jer su možda nekad i drugi u pravu. Ne morate uvek sve raditi po svom. Napeti ste jer biste da izbegnete sve obaveze, ali to nije moguće. Završite makar ono što je neodložno.

Jarac

Imate previše posla i pod stresom ste zbog toga. Pokušajte da napišete listu prioriteta i da se držite toga. Moguć problem sa zdravljem zbog premora ili slabog imuniteta.

Vodolija

Bavite se sportom. Imate višak energije i to je jedini način da ostanete pozitivni. Ne zapostavljajte privatni život zbog obaveza. Danas je dan za zabavu i druženje, nije za nove početke na poslu. Pomalo ste rasejani.

Ribe

Ne oslanjajte se na sreću, jer danas ništa neće biti lako. Potrudite se da se fokusirate na sve što ste stalno odlagali, imaćete podršku bliskih ljudi u svemu. Provedite više vremena sa porodicom popodne.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: