Horoskop za 8. maj

Zabava - Petak 08.05.2020 - 09:23

Pred vama je horoskop za petak 8. maj. Sa srećom.

Horoskop za 8. maj. Foto: Mondo Horoskop za 8. maj. Foto: Mondo

Ovan

Romantični ste. Veoma ste posvećeni partneru.

Atmosfera na poslu i kod kuće je odlična i očekujte uspešan dan.

Bik

Prija Vam uživanje i odmor kod kuće, makar posle posla. Dobro je da se organizujete što bolje. Veoma ste ambiciozni.
Blizanci

Skloni ste flertu. Ne gubite vreme na neku osobu iz prošlosti. Vreme je za novu ljubav. Odličan je dan za kontakte i saradnju sa drugima.
Rak

Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Ne mešajte privatni i poslovni život. Fokusirajte se na osobu koja Vam se duže vreme dopada.
Lav

Ne budite neodlučni u vezi sa poslom, nego odredite šta morate da uradite, šta je prioritet. Posvetite se porodici i partneru. Moguća je glavobolja.
Devica

Posvetite više vremena partneru, ne budite fokusirani previše na sebe. Nervozni ste jer neki od planova na poslu ne idu kako treba. Organizacija je najbitnija.
Vaga

Imate želju da se više družite sa prijateljima. To može da zasmeta voljenoj osobi. Ne morate stalno raditi, ako ste slobodni.
Škorpija

Ne treba sebe da opterećujete tuđim problemima. Pokušajte da napravite kompromis sa partnerom, pa će to dobro da se odrazi na vezu. Potrebne su Vam nove ideje za posao.
Strelac

Pomalo ste napeti. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Moguć je napredak, a dosadašnji trud će se isplatiti.
Jarac

Veoma ste emotivni. Ne primajte svaku kritiku od strane drugih ljudi previše lično. Uradite na poslu sve kako mislite da treba, a ako niste sigurni pitajte nekog za savet.
Vodolija

Kolege mogu da budu prilično ambiciozne, a na Vama je da pokušate da ispratite te zahteve. Budite odgovorni. Ne kasnite sa rokovima.
Ribe

Previše obaveza može da Vas iznervira. Potrudite se da se usredsredite na posao, ali ne zapostavljajte prijatelje i bliske ljude. Odličan je dan da razmislite o usavršavanju.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: