Horoskop za 8. mart

Zabava - Ponedeljak 08.03.2021 - 09:38

Pred vama je horoskop za ponedeljak 8. mart. Sa srećom.

Horoskop za 8. mart. Foto: Mondo Horoskop za 8. mart. Foto: Mondo

Ovan

Odličan je dan za nova iskustva, razmislite o nekom kursu. Veoma ste otvoreni i komunikativni. Potrudite se da date sve od sebe da odradite posao na najbolji mogući način.
Bik

Odlično se osećate. Romantični ste i raspoloženi za nova poznanstva. Zauzeti, posvetite više pažnje partneru.

Rak

Odlično se osećate. Potrudite se da se usredsredite na nove poslovne poduhvate. Danas će sve da vam ide od ruke.
Lav

Dobro vam ide na poslu. Bitno je da ne obraćate previše pažnje na druge ljude. Nije vam lako da postignete mir, pa je moguća nervoza u prvoj polovini dana.
Devica

Potrebna vam je promena. Niste sigurni u sebe. Nije vam baš lako da dođete do brzih rešenja i da napredujete.
Vaga

Bilo bi dobro da ne odbijate ponudu koja vam se nudi. Danas je odličan dan za kompromise. Bitno je da radite sa osobama koje vam se dopadaju.

Škorpija

Ne osećate se baš najbolje. Imate višak energije, ali ste i negativni i ne vidite da će sve da izađe na bolje. Neka bliska osoba može da vas motiviše.
Strelac

Romantični ste i strastveni. Odlično se osećate. Ne opterećuje se previše poslom. Moguća je glavobolja.
Jarac

Imate dosta ideja, ali sputavaju vas privatni problemi. Veoma ste kreativni, ali se potrudite da svoje ideje sprovedete u delo.
Vodolija

Nemate interes da se opterećujete previše poslom. Bitno je da obaveze odradite lako. Pitajte kolege za pomoć i sigurno će da vam izađu u susret.
Ribe

Pozitivni ste. Nije vam lako da odradite sve obaveze koje imate jer ste rasejani. Ako bude došlo do dobre prilike za napredak ili promenu posla, iskoristite je.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: