Horoskop za 8. mart

Zabava - Utorak 08.03.2022 - 09:35

Pred vama je horoskop za utorak 8. mart. Sa srećom.

Horoskop za 8. mart. Foto: Thinkstoc Horoskop za 8. mart. Foto: Thinkstoc

Ovan

Ovo je vaš srećan dan, jer vam se nešto što mnogo želite, može odmah ispuniti. Moći ćete da dokažete svoju hrabrost u takmičarskoj situaciji i izađete sa odličnim uspehom. Danas izbegavajte donošenje važnih odluka, a romantičan partner učiniće vas ispunjenim i voljenim
Bik

Odlično okruženje na poslu će verovatno učiniti posao zabavnim i povećaće vašu efikasnost. Imate svoje razloge za brigu što se tiče porodice, ali ne brinite - sve će doći na svoje. Smanjite potrošnju na stvari koje vam na trebaju, poslušajte partnera.
Blizanci

Večeras vas čeka uzbudljivo veče, provešćete se sjajno! Tražićete hitnu pozajmicu od prijatelja ili rođaka za nešto važno i oni će vam izaći u susret. Ne uzimajte porodicu zdravo za gotovo jer to može izazvati ljutnju - predlog je da zajedno odete na kraće putovanje!

Škorpija

Putovanje u slobodno vreme obećava mnogo zabave i uzbuđenja. Napori na poslu će definitivno uroditi plodom i bićete izuzetno ponosni na sebe. Manite se udvarača koji su zauzeti, zaslužujete mnogo više od toga, a u prilog tome govori činjenica da vam uskoro sledi jedna ozbiljna veza.
Strelac

Oni koji planiraju kupovinu ili prodaju imovine, naći će neke dobre mogućnosti i ponude. Neki od vas će verovatno zaraditi mnogo, jer sreća ide u prilog ovom znaku na finansijskom polju. Partner je konačno razumeo vašu želju za postizanjem cilja i pružiće vam veliku i iskrenu podršku.
Jarac

Za neke je moguća kupovina kuće ili stana, ali to su odluke koje ne treba da donosite ishitreno. Dobro proverite ugovore koje sklapate i potpisujete, jer mnogi ne žele da vam sve ide "od ruke". Neprestano mislite na bivšu ljubav, iako ste svesni da ste samo vi krivi za kraj.

Vodolija

Napetost koju osećate na finasijskom polju će se smanjiti kada prestanete da trošite na stvari koje vam nisu potrebne. Ispunjava vas vreme koje provodite sa porodicom, ali trenutno ste više raspoloženi za društvo, prijatelje i nova poznanstva. Uskoro vas očekuje jedna luda ljubavna avantura!
Ribe

Naporno radite, ali znate i zašto. Ono što vas dosta vuče da ne pokleknete jesu varnice koje se javljaju između vas i nadređenog, ali to ne bi bilo dobro. Potrudite se da izbegnete mešanje posla i ljubavi i fokusirajte se na ostvarenje svog cilja.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: