Horoskop za 8. novembar

Zabava - Nedelja 08.11.2020 - 09:20

Pred vama je horoskop za nedelju 8. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 8. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 8. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Kreativni ste. Bilo bi dobro se potrudite više oko partnera. Slobodni, romantični ste i spremni za neko novo poznanstvo.
Bik

Očekuju vas dobre vesti u vezi sa poslom. Saradnja sa drugima će biti olakšana jer ćete naći način da dođete do dogovora. Pazite da ne trošite previše novca.

Blizanci

Očekujte jako uspešan dan. Dajte sve od sebe na poslu, isplatiće vam se. Komunikativniji ste nego inače.

Rak

Posvetite više pažnje partneru. Ako ste slobodni potrudite se da se usredsredite. Pomalo ste pasivni. Dosta se brinete zbog novca.
Lav

Budite u toku svih zbivanja. Veoma ste i ambiciozni i to će da vam znači da biste ostvarili svoje planove. Strastveni ste i uživate u ljubavi danas.
Devica

Niste raspoloženi za rad i niste fokusirani. Najradije biste se odmarali. Moguć je problem sa imunitetom, unosite vitamine.
Vaga

Provedite više vremena sa voljenom osobom, ako ste zauzeti. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Imate dosta ideja, veoma ste kreativni.
Škorpija

Skloni ste flertu. Odlučite se kome želite da se posvetite, a ne bi trebalo da gubite vreme na neku osobu sa kojom ste već bili u vezi. Vreme je za neku novu ljubavnu priču.
Strelac

Mogući su povećani troškovi, pazite malo više na finansije. Dobar je dan za kontakte i saradnju sa drugim ljudima, pa ćete svaki problem lako da rešite. Drugi mogu da vam pomognu u ostvarenju vaših planova.
Jarac

Ne mešajte posao i privatni život. Treba vam odmor, a imate dosta obaveza. Ne osećate se baš najbolje, nemate motivaciju za nove poslove.
Vodolija

Previše ste fokusirani na tuđe potrebe, razmislite malo šta je vama bitno. Važno je da vam bude zabavno u vezi. Ako ste slobodni, obratite pažnju na osobu koju možete da upoznate preko interneta ili neke grupe ljudi.
Ribe

Napeti ste i niste raspoloženi za druženje. Zbog dosta obaveza osećate pritisak. Potrebna Vam je pomoć saradnika. Neka ženska osoba može da Vam da dobar savet u vezi sa obavezama i poslovanjem.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: