Horoskop za 8. novembar

Zabava - Utorak 08.11.2022 - 09:22

Pred vama je horoskop za utorak 8. novembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Vaš dnevni horoskop za 8. novembar 2022. godine je u znaku poslovnog uspeha, završavate veliki projekat iako je početak meseca. Biće primećeno koliko ste se trudili, očekujte nagradu. Pripazite se prehlade.
 
BIK
Dnevni horoskop vam je u znaku neke nove romanse, osećate leptiriće u stomaku svaki put kada vidite neku osobu koju kratko poznajete. Da li ima prostora da vaše prijateljstvo postane nešto više od toga? Novčana situacija vam je odlična.
 
BLIZANCI
Danas vam nije do obaveza i "otežete" sve što bi trebalo uraditi. Pronađite dodatnu energiju u boravku u prirodi, čak i šetnja po parku će vam prijati i dati vam elan za ostatak dana. U ljubavi morate da budete oprezniji.
 
RAK
Dnevni horoskop za 8. novembar 2022. godine upozorava vas da ne slušate tračeve, naročito na poslu. Neko širi čudne priče i želi da što više ljudi upetlja u svoju mrežu, nemojte da nasednete. Partner ima tajnu želju i danas će je podeliti sa vama.
 
LAV
Novčana situacija vam je odlična i zvezde kažu da vam sledi veliki finansijski dobitak. Čeznete za više slobodnog vremena jer vam se druži i izlazi. Kada je zdravlje u pitanju, moguća je glavobolja.
 
DEVICA
Danas ćete sresti neku osobu koju davno niste videli i čućete nešto što će vas iznenaditi. Moguće je da će vas pokrenuti i na dalje korake, osećate se kao da rešavate neku staru misteriju! Budite oprezni s novcem, danas nije dan za veće troškove.
 
VAGA
Flertujete sa nekom osobom na poslu i niste sigurni da li je to dobra ideja. Nemojte zbog malo zabave da ugrozite svoju reputaciju! Neka se sve završi samo na osmesima i lepim rečima, dublji odnos sa tom osobom nikako nije dobra ideja.
 
ŠKORPIJA
Pripremate neko veće druženje ili proslavu i potpuno ste time zaokupljeni. Da li vam nedostaju prijatelji ili bliskost, pa je to pravi razlog zašto ste "opsednuti" time kako će sve proći? Zavirite u svoje srce i dajte mu ono što traži.
 
STRELAC
Vaš dnevni horoskop za 8. novembar 2022. godine predviđa odličan dan na poslu. Neki zadatak vas je mučio danima, ali se danas konačno rešava i znate šta treba dalje da radite. Pokažite partneru svoju najnežniju stranu.
 
JARAC
Pomalo ste premoreni prethodnih dana i kao da ne želite to sebi da priznate, ali ako danas ne zastanete i predahnete, neće biti dobro! Imaćete jako malo energije i može da vas obori čak i obična kijavica. Zdrava ishrana i dovoljno spavanja su imperativ ako želite da ovo bude dobar i uspešan mesec.
 
VODOLIJA
Vaša razigrana strana dolazi do izražaja, vaš smisao za humor obara sve oko vas s nogu. Ako niste u vezi, neko vam se divi izdaleka, ali nema hrabrosti da napravi prvi korak. Ako ste već u vezi, čeka vas veliko zajedničko ulaganje.
 
RIBE
Vaš dnevni horoskop za 8. novembar 2022. godine upozorava da budete oprezni sa oštrim predmetima. Niste fokusirani i misli vam lutaju, pa je moguće da ćete se povrediti ako ne pazite! Dobar je dan za pokretanje novih projekata ili traženje novog posla.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: