Horoskop za 8.mart

Zabava - Sreda 08.03.2023 - 09:13

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 8. mart 2023. godine vam donosi konačne vesti o situaciji koja vam već neko vreme okupira misli. Ishod ide u vašu korist i sada spokojno možete da se fokusirate na cilj. Nije povoljan dan za velike kupovine, odložite ih za neki drugi put. Ljubavna situacija odlična!
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vam predviđa pozitivnu energiju. Danas sve možete da obavite sa lakoćom, ne odlažite obaveze. Zapali ste za oko osobi iz bliskog okruženja, da li ste spremni za novu romansu? Ostavite prošlost iza sebe i budite otvoreni za nova poznanstva. Više spavajte.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam predviđaju konflikt sa članom porodice. Napeti ste zbog finansijske situacije, prihvatite pomoć od osobe koju dugo poznajete. Čuvajte se ishitrenih reakcija i rečih izgovorenih u afektu. Partner vam pruža podršku, krajem dana očekujte iznenađenje koje će vam prijati.
 
RAK
 
Ne gurajte probleme pod tepih zbog slike koju želite da prezentujete okolini. Razmislite da li ste zaista srećni ili sreću želite da preuzmete u svoje ruke. Danas je odličan dan da budete iskreni prema sebi, a onda i prema osobi sa kojom želite da rešite odnos. Pojačajte unos vitamina.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 8. mart 2023. godine vam predviđa sjajan dan! Očekujte novčani dobitak i počastite se lepom kupovinom ili kraćim putovanjem. U ljubavi sve ide onako kako ste zamislili, prepustite se emocijama i lepim događajima koji vas očekuju.
 
DEVICA
 
Vodite borbu razuma i srca, a rešenje je bliže nego što ste mislili. Ako danas treba da donesete važnu odluku, ne dozvolite da okolina utiče na vas. Poslušajte intuiciju i definitivno nećete pogrešiti. Mogući su konflikti u ljubavi, razgovarajte sa partnerom.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 8. mart 2023. godine vas savetuje da se čuvate tajnih odnosa. Ukoliko ste skoro uplovili u vezu koju krijete od očiju javnosti, moguće su turbulencije. Fokusirajte se na posao i uložite maksimalan trud. Očekujte ponudu koja će unaprediti vašu poziciju, ali i finansije.
 
ŠKORPIJA
 
Današnji dan je predviđen za odmor, relaksaciju i hedonizam. Konačno je došlo vreme da odmorite, rad se u prethodnom periodu isplatio. Iznenadite osobu koja vam se dopada, isplatiće vam se višestruko. Horoskop vam preporučuje da uvedete zdravu ishranu.
 
STRELAC
 
Konačno ste uspeli da napravite bolju organizaciju i koliko god posla da imate, osećate neku vrstu olakšanja. Moguće je da ćete dobiti jednu poslovnu ponudu koju nećete želeti da odbijete. Vreme je da krenete dalje što se tiče ljubavi, ne zaboravite da je neko bivši sa razlogom.
 
JARAC
 
Više nego ikad zaslužujete pomak u svojoj karijeri. Pitajte nadređene da li postoji mogućnost da napredujete, čini se da ćete dobiti ono što želite! Manje vodite borbu ega sa suprotnim polom, jer će vam to otvoriti "nova vrata".
 
VODOLIJA
 
Ne sumnjajte u svoje kvalitete zbog jedne kritike ili greške. To je razlog više da poradite na onome što vam slabije ide, prihvatite pomoć kolege. U ljubavi sve cveta, ali ne zadugo. Moguće je da treća osoba "preti" vašem odnosu sa partnerom.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 8. mart 2023. godine vam donosi iznenadnu promenu. Bićete zbunjeni novim informacijama, ali sredinom shvatate da su bolje nego što ste mogli da očekujete. Ne zapostavljajte svoje potrebe kada je emotivni odnos u pitanju.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: