Horoskop za 9. april

Zabava - Petak 09.04.2021 - 07:36

Pred vama je horoskop za petak 9. april. Sa srećom.

Horoskop za 9. april. Foto: Mondo Horoskop za 9. april. Foto: Mondo

Ovan

Niste dobro raspoloženi. Nemate dovoljno energije za rad. Postavite prioritete i završite samo šta morate.

Bik

Provedite više vremena sa prijateljima. Ne nervirajte se ako vam sve ne ide brzo, nego dajte svoj maksimum da biste postigli napredak. Neke ideje koje imate možete da realizujete.

Blizanci

Rasporedite obaveze malo bolje, a ako nešto ne možete sami, pitajte druge za pomoć. Pazite na rokove. Budite odgovorni da bi drugi mogli da uvide koliko se trudite.

Rak

Moguć je kraći put. Ako imate priliku za napredak iskoristite je. Pomalo ste rastrzani i ne možete da se fokusirate da odradite sve savršeno. Obratite pažnju na detalje.

Lav

Mogući su povećani troškovi. Pokušajte da štedite jer danas nije dan za šoping. Dajte sve od sebe da se usredsredite na posao i da budete agilni. Isplatiće vam se trud.

Devica

Skloni ste kompromisu. Pokušajte da se dogovorite sa partnerom oko planova koje imate. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku zanimljivu osobu koja je slična vama.

Vaga

Dosta posla imate i to vas opterećuje i ugrožava zdravlje. Nemojte da se preforsirate na poslu. Smanjite obim obaveza i brinite više o sebi.

Škorpija

Romantični ste i skloni flertu. Ništa vam ne pada teško da uradite za voljenu osobu, ako ste zauzeti. Slobodni, moguće je novo poznanstvo sa nekom strastvenom osobom.

Strelac

Nije vam lako da dođete do rešenja problema. Dosta toga vas muči jer imate utisak da sve morate sami. Nemate dovoljno motivacije za rad. Neka bliska osoba može da bude od pomoći.

Jarac

Komunikativni ste i odlično ste raspoloženi. Sve što ste zamislili ostvarujete na poslu. Pazite na detalje, ne budite površni. Dajte sve od sebe da se fokusirate na kontakte jer mogu da budu od pomoći.

Vodolija

Moguć je priliv novca. Prezadovoljni ste kako sve ide. Nije vam lako da dođete do rezultata, ali je bitno da ostvarite neke ciljeve koje ste postavili. Kupite sebi nešto što odavno planirate.

Ribe

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Danas ste preosetljivi, nije vam lako da se potrudite na poslu jer biste najradije uživali. Ipak, budite brzi i efikasni da biste imali više vremena za odmor.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: