Horoskop za 9. decembar

Zabava - Sreda 08.12.2021 - 00:18

Pred vama je horoskop za četvrtak 9. decembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock


Ovan

Imate dosta obaveza ali sve stižete na vreme da uradite. Nije vam ništa previše i lako dolazite do dobrih rezultata. Neka ženska osoba može da bude od pomoći.

Bik

Završite započete obaveze. Ne konsultujte se sa drugima previše, nego dajte sve od sebe da uradite sami šta možete. Budite otvoreni za nove saradnje.

Blizanci

Novi prijatelji mogu da se pojave u vašem životu. Drugi ljudi mogu da vam budu od pomoći. Moguć problem sa cirkulacijom.

Rak

Imate neke nove obaveze na poslu koje vam se ne dopadaju. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Ubrzajte se.

Lav

Višak energije treba da iskoristite za bavljenje sportom. Veoma ste strastveni i skloni flertu. Moguće je zaljubljivanje u neku zabavnu osobu.

Devica

Obavezna je štednja danas. Platite sve račune na vreme. Bilo bi dobro da se ne opterećujete previše stvarima koje ne možete da promenite.

Vaga

Saradnja sa drugima može da bude odlična. Nije vam lako da dođete do posla koji vam odgovara. Neka bliska osoba može da bude od pomoći, ako ne radite već.

Škorpija

Odlično se osećate danas. Nije vam lako da se usredsredite na rad. Budite otvoreni za nove poslovne prilike, iako nemate baš danas motivaciju, radije biste išli na neki put.

Strelac

Imate dosta obaveza, ali ne zapostavljajte partnera. Potrudite se da ugodite jedno drugom. Budite prijatni prema nekoj osobi kojoj se dopadate duže vreme.

Jarac

Preosetljivi ste. Pokušajte da danas sve uradite kako ste vi zamislili. Ne slušajte previše druge ljude.

Vodolija

Komunikativniji ste nego inače. Potrudite se da budete jasni u svojim zahtevima prema partneru. Lako ćete da dođete do dogovora sa kolegama.

Ribe

Priliv novca je povećan. Možete da budete prilično zadovoljni svim postavkama na radnom mestu. Promene su moguće i bićete zadovoljni.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: