Horoskop za 9. jul

Zabava - Nedelja 09.07.2023 - 09:07

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 9. jul 2023. godine kaže da će ovo biti sjajan dan za Ovnove. Prepodne ćete se baviti kućnim poslovima, ali bez poteškoća. Sve vam ide lako, završavate rutinski. Popodne odvojite da udovoljite sebi. masaža ili fitnes, odaberite šta vam više odgovara. Puni ste elana, osećate se odlično.
 
BIK
 
Bikovi spremni za avanturu! Ako ste u prilici, otputujte, makar na izlet sa porodicom ili prijateljima. Potreban vam je predah od obaveza i da "napunite baterije". Ljubavna situacija je po vašoj meri. Uživate u pažnji koju vam patner pruža. Slobodni otvaraju vrata novoj ljubavi.
 
BLIZANCI
 
Danas ste neobično nervozni i svadljivi. Potrudite se da se klonite ozbiljnih rasprava sa članovma porodice, mogli biste da kažete nešto što ne mislite, a što bi moglo da povredi ljude koje volite. Partner ima zamerke na vaše ponašanje. Očekuje da mu budete više posvećeni.
 
RAK
 
Odličan dan za porodične aktivnosti. Izlet, odlazak na bazen, u prirodu, svaka opcija dolazi u obzir. Moguće je i da ćete imati priliv novca i to u vidu poklona od dalekog rođaka. Slobodni Rakovi razmišljaju o osobi koju dugo poznaju, ali ne u romantičnom smislu. Ugrabite svoju šansu za ljubav! 
 
LAV
 
Muče vas ljubavni problemi. Ne možete više da "gurate pod tepih" stvari koje vam smetaju. Imate ozbiljne planove za budućnost, ali partner ne pokazuje isti entuzijazam. Ovaj dan bi mogao da bude presudan za vašu vezu. Budite iskreni i recite šta vam je na duši. Povedite računa o ishrani. 
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 9. jul 2023. ima dobre vesti za Device! Danas očekujte poziv od osobe koja vam se već duže vreme dopada. Iz prijateljstva bi mogla da se izrodi velika ljubav, samo je potrebno da neko napravi prvi korak. Budite hrabri! Zauzete Device očekuje mirno veče sa partnerom. Unosite više vode. 
 
VAGA
 
Zakomplikovali ste svoj život preko svih granica i nikako ne uspevate da se iščupate. Vreme je da presečete, ne možete da "sedite na dve stolice", morate da donesete odluku. Neko će biti povređen, ali bolje i to nego da pustite da stvari odu predaleko. Bilo bi dobro da se više krećete, potrebna vam je fizička aktivnost.
 
ŠKORPIJA
 
Ne dozvolite da vas poremete vesti koje ste nedavno čuli o osobi iz vaše prošlosti. Nemate razloga za kajanje, budućnost je svetla, ne osvrćite se! Zvezde vam poručuju da prihvatite udvaranje osobe sa kojom provodite dosta vremena, moguće je i da radite zajedno. Očekujte i priliv novca, moguće od igra na sreću.
 
STRELAC
 
Osećate se nesigurno, što vam nije svojstveno. Neko vam je skrenuo pažnju na greške, teško prihvatate da niste u pravu. Druga polovina dana je rezervisana za porodična okupljanja. razrešićete neka pitanja vezano za imovinu. Partner se oseća pomalo zapostavljeno, posvetite mu pažnju. Zdravlje je dobro.
 
JARAC
 
Ne dozvolite da vas poremete nesuglasice sa članovima porodice, dan je stvoren za uživanje! Ako ste u prilici priuštite sebi spa vikend, masažu, potrebno vam je opuštanje. Slobodni Jarčevi će dobiti lepe vesti o osobi koja im se vrzma po glavi. Napravite prvi korak, ta osoba željno iščekuje da joj se obratite. Osećate se dobro.
 
VODOLIJA
 
Odličan dan da se posvetite hobijima, kreativnim stvarima u kojima uživate. Slobodne Vodolije se osećaju strastveno i raspoloženo za avanturu. Pazite da se ne zaljubite u pogrešnu osobu. U riziku ste da pomešate strast i ljubav. Zauzete Vodolije očekuje prelepo veče, puno uzbuđenja sa partnerom.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 9. jul 2023. godine kaže da će Ribe konačno dobiti priliku da stave tačku na odnos koji ih već duže veme muči. Nemojte da se samosažaljevate, ovo je dobra vest za vas. Idete u nove avanture, oslobođeni okova prošlosti. Povedite računa o ishrani, mogući su problemi sa probavom. 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: