Horoskop za 9. jun

Zabava - Petak 09.06.2023 - 09:31

Pred vama je horoskop za 9. jun. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 9. jun 2023. godine kaže da danas počinju velike promene u vašem životu, a najznačajnije od njih će se desiti u poslovnoj sferi. Neki Ovnovi će dobiti ponude za posao, drugi će moći da pokrenu sopstveni biznis. Budite nežniji prema partneru, često ste agresivni bez potrebe. Danas teško podnosite umor.
 
BIK
Dan je pogodan za početak nekog novog posla. Dobro bi bilo da potražite pomoć i podršku od iskusnijih. Budite oprezni pri radu sa dokumentima. Zauzeti provode veče u većem društvu, iznenađenje je na pomolu. Slobodni raspoloženi za flert. Neko odavno želi da vam se približi. Spavajte više.
 
BLIZANCI
Očekuje vas naporan dan, za sve što radite moraćete da uložite dupli napor da biste ostvarili uspeh. Očekujte razrešenje starog porodičnog problema. Moguće nesuglasice sa partnerom, sporovi oko sitnica. Slobodni čeznu za bivšom ljubavlju. Moguće je da ćete obnoviti vezu. Pod stresom ste. 
 
RAK
Pokušajte da ne budete nervozni zbog sitnica, ne pridajte veliki značaj preprekama koje su moguće na početku dana. Budite pažljivi s novcem, smanjite troškove i ne ulazite u finansijske transakcije ako nisu unapred planirane. U ljubavi bez većih promena. Zdravlje je dobro.
 
LAV
Najenergičniji predstavnici ovog znaka ostvariće ono čemu dugo teže. Brz napredak u karijeri nije isključen. U ljubavi je došao trenutak da kažete šta mislite. Nemojte čekati da se situacija sama popravi. Slobodne očekuju prijatna poznanstva, ali ne i početak romanse. Ipak, dobro ćete se zabaviti. Osećate se dobro.  
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 9. jun 2023. savetuje Devicama da se klone odgovornih poslova, rešavanja važnih problema. Loša vam je koncetracija, mogli biste da zaboravite nešto važno. Partner vam priređuje prijatna iznenađenja, neočekivane poklone. Slobodne Device preko prijatelja upoznaju zanimljivu osobu. Pad energije.
 
VAGA
Povoljan dan, budite odlučni i ne sumnjajte u svoju snagu. Danas ćete realizovati i najsmelije ideje. Uspešno ćete se suprotstaviti starim "neprijateljima" i pronaći nove saveznike. U ljubavi situacija idilična, sjajno se slažete sa partnerom. Slobodne očekuje strastveno veče. Osećate se dobro.
 
ŠKORPIJA
 
Morate biti oprezniji. Retko obraćate pažnju na savete, a to može da dovede do nevolja. Posebno težak dan za one koji olako shvataju novac i lakoverni su. Mogući su manji nesporazumi sa partnerom, neke tajne izlaze na videlo i ne dopada vam se što čujete. Slobodni posebno privlače, veče će biti zabavno. Zdravlje je dobro.
 
STRELAC
Neobičan i veoma zanimljiv dan. Možete dosta da postignete i sklopite korisna poznanstva. Neke zaposlene očekuju zanimljive ponude za posao. Povoljan dan za putovanja, prijaće vam promena. Pravite krupan korak u vezi. Slobodni Strelčevi nostalgični. Manji problemi sa zglobovima.
 
JARAC
Ne gubite vreme uzalud i ne odlažite važne razgovore. Situacija će se rešiti u vašu korist. Jarčevi imaju tendenciju da se ponašaju strogo i nepokolebljivo, da ne prave ustupke čak ni kada je to neophodno. Veza bi mogla zbog toga da vam strada. Slobodni Jarčevi ulaze u avanturu. Moguća je glavobolja.
 
VODOLIJA
Težak dan. Pokušajte da ne rizikujete, ne sarađujte sa ljudima koji su vas već izneverili. Ako je moguće, odložite važne sastanke i pregovore, posebno one koji se odnose na promenu posla. Budite mirni i nemojte da "nasedate" na provokacije, tako ćete izbeći sukobe sa partnerom. Povedite računa o ishrani.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 9. jun 2023. godine kaže da Ribe očekuje naporan dan. Previše razmišljate o problemima i greškama iz prošlosti, ne možete vratiti vreme, bolje gledajte šta možete da uradite za bolju budućnost. Moguće finansijske poteškoće. Ljubavna situacija bez promena. Iscrpljeni ste.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: