Horoskop za 9. maj

Zabava - Subota 09.05.2020 - 09:30

Pred vama je horoskop za subotu 9. maj. Sa srećom.

Horoskop za 9. maj. Foto: Mondo Horoskop za 9. maj. Foto: Mondo

Ovan

Imate potrebu da se upoznajete sa novim ljudima. Moguća je pomoć kolega na poslu. Lako ćete moći da sarađujete sa kolegama sa kojima ste ranije radili.
Bik

Imate dosta posla. Veoma ste agilni i pozitivni. Pazite na dodatne troškove, najbitnije je da danas malo više štedite.

Vaga

Odlično ste raspoloženi. Komunikativni ste. Lako dolazite do dogovora sa drugima.
Škorpija

Moguć je priliv novca. Ne opterećujte se previše poslom. Potrudite se da ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne.
Strelac

Danas ste preosetljivi. Potrudite se da se usredsredite na obaveze, ne odlažite ih. Moguća je glavobolja i problemi sa pritiskom.
Jarac

Preosetljivi ste. Nemate dovoljno energije za sve što treba da odradite. Danas je dan za završavanje obaveza, ne za započinjanje istih.
Vodolija

Odličan je dan za ostvarivanje nekih ideja koje imate odavno. Sve Vam ide brže nego obično i lako završavate obaveze. Moguć je problem sa cirkulacijom.
Ribe

Budite posvećeni poslu, iako ste pomalo rasejani. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da odradite. Osobe koje nisu iz Vašeg mesta mogu da Vam budu od pomoći.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: