Horoskop za 9. maj

Zabava - Nedelja 09.05.2021 - 07:49

Pred vama je horoskop za nedelju 9. maj. Sa srećom.

Horoskop za 9. maj. Foto: Mondo Horoskop za 9. maj. Foto: Mondo

Ovan

Dobro se osećate i trebalo bi da se danas bavite sportom. Skloni ste flertu zbog današnjih aspekata. Ne budite ljubomorni, ako ste u vezi.
Bik

Budite realni. Ne preterujte sa radom ako nemate dovoljno energije. Bolje je da šta god radite odradite dobro i temeljno nego površno.

Blizanci

Odlično se osećate. Ne morate baš svima da pomažete danas. Odradite svoj deo posla. Posvetite se prijateljima.
Rak

Društveni ste. Nemojte da se previše opterećujete poslom. Ne ide vam baš sve od ruke. Lako donosite odluke za neke nove saradnje koje mogu da budu uspešne.
Lav

Posvetite se poslu u prvoj polovini dana, iako nemate fokus. Moguć je flert na poslu, ako ste slobodni. Zauzeti, provedite više vremena sa voljenom osobom.
Devica

Osećate se prilično nervozno jer ne znate kako da se bolje organizujete. Potrudite se da odredite šta je bitno, a šta možete da ostavite za neki drugi dan. Platite račune na vreme.
Vaga

Danas ste strastveni. Odličan je dan za ljubav, za zaljubljivanje i flert. Vreme je da posvetite više vremena partneru.

Škorpija

Komunikativni ste. Imate višak energije i veoma ste vredni. Zadovoljni ste kako se odigrava situacija na poslu.
Strelac

Sjajno se osećate danas. Želite da završite sve što ste započeli ovih dana. Drugi ljudi mogu da vam budu od pomoći. Veoma ste strastveni.
Jarac

Preosetljivi ste. Nije vam lako da odradite sve obaveze koje vas čekaju. Ipak, imaćete podršku od strane voljene osobe i bliskih ljudi, pa ćete se tako motivisati.
Vodolija

Zadovoljni ste kako se stvari odvijaju na poslu. Ako sarađujete sa muškim osobama sve može da vam ide lakše. Budite otvoreni za novine u poslu, bitno je samo da ne stagnirate.
Ribe

Nemojte da se premarate i da radite previše ako vam nije do rada. Završite sve što ste započeli. Ne dozvolite da vas neka ženska osoba sa kojom sarađujete izbaci iz takta.


 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: