Horoskop za 9. novembar

Zabava - Petak 09.11.2018 - 09:47

Pred vama je horoskop za petak 9. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 9. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 9. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Ne budite ljubomorni, ako ste u vezi. Najbolje bi bilo da provedete vreme sa porodicom. Dobro se osećate. Odradite samo svoj deo posla, ne morate uvek da pomažete drugima.
Bik

Romantični ste. Danas Vam baš nije dobar dan. Ne kvarite odnos sa partnerom. Nemojte da se opterećujete poslom, jer niste fokusirani, pa nemojte da se preforsirate.
Blizanci

Izdvojite više vremena za partnera. Posao će biti jako naporan danas. Osećate se prilično nervozno jer ne znate kako da se bolje organizujete.

Rak

Romantični ste i strastveni. Danas je odličan dan za izlaske i zabavu, bilo da ste u vezi ili ne. Jako ste komunikativni. Znate šta hoćete da postignete na poslu i držite se plana rada.
Lav

Probudite strast u vezi. Zadovoljni ste novčanom situacijom. Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje treba da odradite danas.
Devica

Danas je sve kako treba u vezi. Pričljiviji ste nego inače. Nemojte da se forsirate da radite previše, ako Vam nije do toga. Bolje je da završite šta ste započeli.
Vaga

Očekujte od neke bliske osobe komplimente i pažnju. Ako ste zauzeti, nećete imati nikakve probleme. Danas bi trebalo da se potrudite da budete vredni.
Škorpija

Potrebno Vam je više pažnje od partnera. Niste zadovoljni ljubavnim životom. Moguć je priliv novca, budite detaljni.
Strelac

Treba da zadržite neke privatne stvari samo za sebe. Ne radi Vam se danas. Provedite više vremena u prirodi, to će Vam prijati.
Jarac

Neki ljudi se mogu mešati u vezu, ali ne dozvolite to. Suzdržite se od kritikovanja kolega, jer Vam se to može obiti o glavu. Budite skloni kompromisima.
Vodolija

Imate previše obaveza na poslu, ali flert sa nekom osobom sa posla je moguć. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu jer će to ceniti saradnici. Ne ulazite u rasprave sa kolegama sa kojima već nemate dobar odnos.
Ribe

Najbolje bi bilo da provedete vreme sa partnerom, ako ste zauzeti. Romantični ste. Svakako, na poslu Vam sve ide lakše i brže nego inače.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: