Horoskop za 9. septembar

Zabava - Petak 09.09.2022 - 07:25

Pred vama je horoskop za petak 9. septembar.Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 9. septembar 2022. godine vam predviđa konflikt na poslovnom planu. Ne ide onako kako ste očekivali, ali to nije razlog da reagujete burno. Prihvatite pomoć koja vam se nudi, ne smatrajte to porazom. Na ljubavnom planu sve ide kako treba, opustite se.
 
BIK
Danas ste poletni, posebno harizmatični i puni optimizma. Prijaju vam promene koje se dešavaju i to se vidi, a svoju pozitivnu energiju prenosite na druge. Cenite trud koji ulaže vaš partner, sprema vam jedno posebno iznenađenje. Obradovaćete se!
 
BLIZANCI
Današnji dan vam je totalno konfuzan, niste sigurni kako da postupite. Povratak osobe iz prošlosti može dodatno da vas poremeti, ali ne bežite od svojih obaveza. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora. Prija vam osoba sa kojom se dopisujete, vreme je za sledeći korak.
 
RAK
Željni ste napredovanja, a baš danas možete da očekujete ponudu koja se ne odbija! Privlače vas finansijski uslovi koji doslovno mogu da vam promene život. Preko posla upoznajete osobu koja će vas zaintrigirati, čak i više nego što ste pomišljali.
 
LAV
Brinete o preprekama unapred, a ni ne slutite koliko su lake za premostiti kada ste vi u pitanju. Konkurenciji upadate u oči, vodite računa kome se poveravate. Imate mnogo udvarača, bezazleni flert može da nagovesti ljubav na duže staze.
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 9. septembar 2022. godine vam predviđa probleme sa nadređenima, jer danas nikako ne trpite autoritet. Kako dan odmiče, bićete bolje raspoloženi, a tome će doprineti prijatelji i porodica. Organizujte druženje i posvetite malo više vremena sebi.
 
ŠKORPIJA
Dnevni horoskop vam je fokusiran na zaradu, zato se potrudite da danas sve obavite kako treba. U tome vam najviše pomaže vaša veština komunikacije, dopašćete se budućem poslovnom saradniku. Muči vas jedna tajna, razgovarajte sa osobom koja vam je istu saopštila.
 
STRELAC
Dobar finansijski potez pokazaće se isplativim, ali to ne znači da bi trebalo da trošite na šta stignete. Danas ne planirajte velike kupovine, čeka vas iznenadni trošak. Nesuglasice sa partnerom su moguće, dobro razmislite da li zaista želite kraj.
 
JARAC
Ne očekujte i ne oslanjajte se previše na druge, danas morate da preuzmete stvar u svoje ruke. Budite sigurni da ako uložite trud, isplatiće vam se višestruko! U ljubavi nije sve kako želite, ali morate da priznate da ste sami krivi za to.
 
VODOLIJA
Danas ste okupirani novim idejama, željama, poduhvatima. Vaša kreativnost vam donosi mnogo novca, ali vodite računa u šta ga ulažete. Privlači vas neka "zabranjena" osoba i pitate se da li tajna ljubav može postati javna. Ipak, ona je ta koja o svemu odlučuje.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 9. septembar 2022. godine vam predviđa brojne obaveze koje imate kod kuće. Čini se da su vas potpuno iscrpele, potreban vam je predah. Ako ste u mogućnosti, isplanirajte neki odmor. Nesuglasica sa partnerom ima sve više, svaki toksični odnos treba da se prekine.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: