Horoskop za 9. septembar

Zabava - Subota 09.09.2023 - 08:41

Škoprija pred teškom odlukom, Devici se otvaraju vrata nove ljubavi, Bik rešava staru muku, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 9. septembar 2023. godine kaže da će se Ovnovi danas osećati veoma strastveno i emotivno, što treba da iskoriste da bi se približili partneru. Moguć je neočekivani novčani dobitak. Razmislite o promenama u svom domu koje će vam doneti više komfora. Pazite na stomak i unos hrane.
 
BIK
 
Stari problemi u vezi mogu se rešiti otvorenim razgovorom. Budite štedljivi i razmislite o novim investicijama. Posvetite se uređenju svog doma, to će vas usrećiti. Opustite se uz omiljenu knjigu ili film. Potrudite se da izrazite svoju kreativnost na neki način. Obratite pažnju na ishranu i unos tečnosti.
 
BLIZANCI
 
Danas ćete biti komunikativni i šarmantni, što će privlačiti pažnju potencijalnih partnera. Mogli biste da dobijete  finansijsku podršku od nekoga bliskog. Razmislite o promeni rasporeda nameštaja u svom domu, promenićete energiju. Ne bi bilo loše da isplanirate vikend putovanje sa prijateljima. Obratite pažnju na grlo i disajne puteve.
 
RAK
 
Vaša osećanja su duboka i posebno ste osetljivi danas, pa budite iskreni prema partneru. Povedite računa o budžetu i ne trošite previše. Veče je pravo vreme za opuštanje kod kuće. Mogli biste da izrazite svoju kreativnost kroz umetnost ili pisanje. Fizička aktivnost će vam pomoći da se oslobodite stresa.
 
LAV
 
Očekuje vas romantičan dan sa partnerom. Uživaćete kao nikad u životu! Nije isključen novčani dobitak. Ako razmišljate o renoviranju, odložite ove poslove za neka druga vremena. Imate sjajne ideje koje treba da iskoristite, pomozite prijateljima. Povedite računa o srcu i cirkulaciji.
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 9. septembar 2023. kaže Devicama da će se danas osećati posebno povezano sa partnerom. Slobodni ulaze u novu romansu. Napravite promene u kući koje će vam olakšati svakodnevni život. Iskoristite slobodno vreme za meditaciju ili opuštanje. Sjajne ideje će vam danas lako dolaziti. Obratite pažnju na probavu.
 
VAGA
 
Vreme je za ozbiljan razgovor sa partnerom o budućnosti veze. Neke sitnice vas već duže vreme "žuljaju"... Budite oprezni sa troškovima i planirajte budžet. Razmislite o vikend putovanju sa prijateljima. Prijeće vam promena sredine. Obratite pažnju na bubrege i unos tečnosti.
 
ŠKORPIJA
 
Danas ćete biti prinuđeni da donesete tešku odluku u vezi. Koliko god da vam je mučno, na kraju će vam doneti olakšanje. Očekujte priliv novca. Mogući su manji kvarovi u kući. Iskoristite slobodno vreme za opuštanje uz muziku ili umetnost. Obratite pažnju na genitalni trakt i reproduktivno zdravlje.
 
STRELAC
 
Danas ćete se osećati avanturistički, što će privući pažnju potencijalnih partnera. Ne dozvolite da vas ogovaranja sputaju. Slobodni su izuzetno maštoviti, flert na vidiku. Razmislite o tome kako da pametno investirate. Aktivnosti na otvorenom će vam prijati. Povedite računa o varenju.
 
JARAC
 
Otvoreni razgovor sa partnerom će pomoći da se bolje razumete i rešite neduglasice. Slobodni bi mogli da uđu u vezu koja neće biti dobra za njih. Budite pažljivi sa finansijama i racionalno trošite. Predveče bi bilo dobro da se posvetite hobijima. Obratite pažnju na kosti i zglobove.
 
VODOLIJA
 
Očekuje vas iznenađenje od strane partnera. Pokažite zahvalnost. Slobodni se vraćaju mislima u prošlost. Moguć je neplanirani trošak, budite spremni. Razmislite o promenama u svom okruženju, potrebno vam je da osvežite dom. Veče iskoristite za druženje sa prijateljima i opuštanje. Obratite pažnju na cirkulaciju i pritisak.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 9. septembar 2023. kaže da ste danas posebno emotivni i to će biti neobično privlačno vašem partneru. Slobodni donose pogrešnu odluku u vezi sa osobom koju kratko poznaju. Ispunite veče aktivnostima koje vas opuštaju. Povedite računa o stopalima i limfnom sistemu.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: