Horoskop za sredu, 13. april

Zabava - Sreda 13.04.2022 - 00:14

Saznajte šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Možete upasti u sukob sa nekim zbog poslovnih partnerstava i moraćete da pronađete kompromis. Ukoliko to učinite, dobri rezultati vas neće zaobići i sve će se završiti onako kako ste zamislili. Zaboravite na ljutnju, partner vam pruža maksimalnu podršku, iznenadite ga!

Bik

Čini se da ste dostigli opsesivni nivo u vezi sa nekim u svom životu, što može imati loš efekat na vaš odnos. Argumenti i važni razgovori su zamagljeni zbog emocija koje osećate, pa bi možda bilo najbolje da važne datume, odluke ili promene pomerite za neko drugo vreme. Pojačajte unos vitamina.

Blizanci

Vaši prijatelji su sada skloni da vas ohrabre i daju komplimente, a spremaju vam veliko iznenađenje koje će vam neizmerno prijati! Ne bi bilo loše da malo prištedite, iako ne morate da brinete o finansijama u narednom periodu. Jedno novo poznanstvo vas čeka iza ugla, spremite se!

Rak

Ne ide sve po planu, posebno kada su u pitanju vaše kolege sa posla. Odstupaju od onoga što ste želeli da urade, ali to nije razlog da odustanete od svojih ciljeva. Moguća je nova ljubav koja stiže preko zajedničkih prijatelja, a kada se ona pojavi, zaboravićete na sve probleme!

Lav

Imate želju da danas provedete slobodno vreme kod kuće, uživajući u sigurnosti i udobnosti svog unutrašnjeg mira. Posao će verovatno biti haotičan, a vaši voljeni pokušavaju da vam pomognu da ostavite svu dramu na poslu umesto da je vratite kući. Prihvatite savete, uticaće dobro na vas.

Devica

Mračnija strana života vas sada privlači, ali možete preterati ako niste pažljivi. Uverite se da je druga osoba na pravom mestu pre nego što je suočite sa ovim teškim temama za razgovor. Ne odlažite svoje obaveze, jer danas ćete možda doneti važnu odluku koja će uticati na vaš dalji tok života.

Vaga

Voljenima, koji su vam pomogli u prošlosti, sada je potrebna vaša pomoć, ali možda se ne osećate tako velikodušno. Ovo može biti težak dan za vas, posebno ako se osećate finansijski nestabilno ili ste oprezni sa voljenom osobom. Napravite mali predah, potreban vam je odmor.

Škorpija

Čini se da trenutno imate više energije i slobodnog vremena, pa se pobrinite da za ovo vreme ne pravite probleme tamo gde ih nema. Posebno ste voljni da se posvetite sebi i svom životu, a ovo je danas za pokretanje pravih promena! Iako vam ljubav nije fokus, možete se pohvaliti brojem udvarača!

Strelac

Bežanje od svojih problema će dovesti samo do toga da oni rastu. Zato, budite spremni da zaustavite nešto što vas muči u poslednje vreme. Ovo može biti dosadan saradnik koji neće prestati da kritikuje vas ili prijatelja koji stalno iznosi negativnu stranu života kada pokušavate da proslavite uspeh.

Jarac

Poslovni saradnici nisu potpuno iskreni prema vama, posebno što se na suptilan način mešaju i u vaš privatan život. Najbolje bi bilo da velike odluke donosete sami, a danas se možete spojiti sa važnim kontaktom. Koliko god ne želeli da priznate, i dalje niste spremni za novu ljubav.

Vodolija

Iznenađujući događaji koje je izazvala vaša porodica mogu da vas nateraju da promenite svoje planove za danas. Vreme je da preduzmete promene u svom životu, posebno one koje se tiču vašeg životnog stila. Poziv prijatelja ne treba da odbijete, prijaće vam večerašnji izlazak!

Ribe

Vaša finansijska situacija može početi da se popravlja zbog nečega na šta ste zaboravili ili zbog poklona iznenađenja. Međutim, vaša neposredna želja da budete slobodni mogla bi vas navesti da kažete nešto što ne mislite. Ne dozvolite da se vaša iskrena reakcija pomeša sa nezahvalnošću, jer ćete verovatno ispasti bezosećajni!

Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: