I drugi Exitov Life stream vikend na portalu N1 - Adam Beyer, Ben Klock...

Zabava - Sreda 23.09.2020 - 15:00

Prvi vikend Exitovog Life Streama okupio je do sada preko milion i po ljudi iz celog sveta, saopštili su organizatori. Od četvrtka 24. do nedelje 27. septembra, stižu nove ekskluzivne premijere Life Stream setova, koje možete pogledati na portalu N1 i na našoj Fejsbuk stranici.

Očekuje se da će ove brojke u narednim sedmicama FOTO: Promovišestruko porasti Očekuje se da će ove brojke u narednim sedmicama FOTO: Promovišestruko porasti
Među snimcima vodećih svetskih elektronskih zvezda, koje su od 3-6. septembra nastupile na Petrovaradinskoj tvrđavi, prednjači tehno set Charlotte de Witte sa 575.000 gledalaca na You Tube i Facebook stranicama. Sledi Carl Cox sa 300.000 pregleda, dok su inspirisani Black Coffee i Nina Kraviz za samo nekoliko dana do sada zajedno uhvatili preko 280.000 pregleda, naveli su.
 
Očekuje se da će ove brojke u narednim sedmicama višestruko porasti, te da će ukupna gledanost oba vikenda Life streama do kraja godine preći 10 miliona ljudi, dodaju.
 
Exitov globalni event, realizovan u partnerstvu sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija, najvećom humanitarnom organizacijom na svetu, za kraj nedelje donosi još četiri večeri ispunjene strimovima nastupa zabeleženih na prostoru čuvene mts Dance Arene.
 
Od četvrtka 24. do nedelje 27. septembra, stižu nove ekskluzivne premijere Life Stream setova kultnih elektronskih izvođača, među kojima su Adam Beyer, Hot Since 82, Marcel Dettmann, Mahmut Orhan, Paul Van Dyk, Ben Klock i Satori live, uz snažnu domaću podršku koju čine Tijana T, Vantiz, Lady Lee i Kristijan Molnar u specijalnom b2b setu sa After Affair.  
 
U četvrtak 24. septembra, sa početkom u 20:20 drugi striming vikend otvoriće specijalni set Charlotte de Witte snimljen na tvrđavi Mogren u Budvi, s kojim Exit lansira novi projekat pod nazivom InfinitX, gde se u skladu sa modernim globalnim trendovima u promociji destinacija, spajaju najveća muzička imena sa najljepšim lokacijama širom sveta. Uz Charlotte u četvrtak će se emitovati i setovi Marcela Dettmanna u 21:50 i Tijane T u 23:20, snimljeni na Petrovaradinskoj tvrđavi.
 
Petak 25. septembar će biti rezervisan za nastupe hitmejkera Mahmuta Orhana koji će biti emitovan u 20:20, zatim legendarnog Paul Van Dyka sa početkom u 21:35, domaćeg dua Vantiz u 22:45, te Lady Lee u 23:35.
 
U subotu 26. septembra online publiku širom sveta očekuju snimci nastupa tehno magova Adama Beyera u 20:20 i Ben Klocka u 21:50, kao i nastup zvezde u strelovitom usponu Ece Ekren u 23:50.
 
U nedelju 27. septembra drugi striming vikend zatvoriće svojim nastupima Satori live sa početkom u 20:20, Hot Since 82 u 21:35 i Kristijan Molnar u specijalnom b2b izdanju sa After Affair u 23:35. Svi strimovi moći će da se prate na zvaničnom sajtu, You Tube kanalu i fejsbuk stranici EXIT festivala, kao i na sajtu Life Stream-a.  
 
Kao integralni deo snimaka svih nastupa emitovaće se video materijali i poruke koje govore o misiji Life Stream-a i radu Svetskog programa za hranu Ujedinjenih nacija, navode iz Exit-a. Takođe biće predstavljene i brojne kulturne i turističke znamenitosti Novog Sada i Srbije.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: