Ime Olivera Dragojevića ne može na rakiju i salamu

Zabava - Petak 21.09.2018 - 08:43

Ne želimo da se u Oliverovo ime rade različiti humanitarni koncerti čija zarada odlazi u džepove organizatora a ne tamo gde treba - poručili najbliži.

Porodica pokrenula proces zaštite Oliverovog imena FOTO: J. Brutus Porodica pokrenula proces zaštite Oliverovog imena FOTO: J. Brutus
Porodica pokojnog splitskog kantautora Olivera Dragojevića pokrenula je proces zaštite njegovog imena, kako se ono u budućnosti ne bi moglo koristiti u različite promotivne svrhe bez saglasnosti njegovih najbližih.
 
- Imamo apsolutno pravo na to - poručuju članovi porodice Dragojević, na muzičarevoj fejsbuk-stranici. - Ni Oliver ni njegova publika ne bi želeli da neko sad napravi šljivovicu ili da neku vrstu salame prodaje pod njegovim imenom samo da bi zaradio što više novca. 
 
Ne želimo da se u Oliverovo ime rade različiti humanitarni koncerti čija zarada odlazi u džepove organizatora a ne tamo gde treba. 
 
Želimo da sačuvamo uspomenu na našeg Olivera u najboljem mogućem smislu, pa smo s tom namerom krenuli u proces zaštite njegovog imena. 
 
Svi koji iskoriste Oliverovo ime za svoje potrebe, odgovaraće za to!
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: