Inicijativa za podizanje spomenika Kitu Flintu u njegovom rodnom gradu

Zabava - Četvrtak 14.03.2019 - 12:12

Nekoliko hiljada ljudi je potpisalo peticiju da se Kitu Flintu, nedavno preminulom frontmenu grupe Prodigy, podigne spomenik u rodnom gradu Brejntri u engleskom okrugu Eseks.

Prikupljeno više od tri hiljade potpisa FOTO: EPA-EFE Prikupljeno više od tri hiljade potpisa FOTO: EPA-EFE
„Generacija mojih roditelja je imala Bitlse i Stonse. Moja generacija ima Prodigy“, rekao je jedan od potpisnika ove inicijative.
 
Brejntri je gradić u kome je osnovan Prodigy i gde je Flint pohađao koledž, prenosi N1.
 
Peticija je do sada prikupila više od tri hiljade potpisa i predata je lokalnoj gradskoj skupštini.
 
„Kit je bio važan ne samo građanima Brejntrija, već i širom sveta. Ovo je bio njegov rodni grad i želimo da ga nikada ne zaboravimo. Takođe, spomenik će biti dobar podsetnik na to da treba pričati o mentalnom zdravlju i ne ostati sam u patnji“, rekla je Safija Gouer koja je i pokrenula inicijativu za podizanje spomenika Flintu.
 
Podsetimo, frontmen benda Prodigy, pronađen je mrtav 4. marta u svom domu u Engleskoj. Kasnija istraga je potvrdila da je reč o samoubistvu.
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: