Isusove sandale za 21. vek – „er maks“ sa svetom vodicom u đonu

Zabava - Petak 11.10.2019 - 12:25

Bruklinski dizajneri stavili su svetu vodicu u vazdušni đon „najki“ patika i nazvali ih „Isusovim sandalama“, a ljudi za njih zaista olakšavaju novčanik za 3.000 dolara.

Patike sadrže osveštanu vodu iz reke Jordan u petama FOTO: MSCHF Patike sadrže osveštanu vodu iz reke Jordan u petama FOTO: MSCHF
Da je car iz bajke Carevo novo odelo zaista živ, verovatno bi bio oduševljen i rado platio 3.000 dolara za patike kojima je đon pun svete vodice. Izgleda da takvih „careva“ u modernom svetu ne manjka, pošto je svih dvadesetak napravljenih pari odmah prodato.
 
Patike, koje deluju kao redizajnirane „er maksice“ iz 1997. godine, sadrže osveštanu vodu iz reke Jordan u petama, napravljene su od „okađene vune“ i ima krstiće na pertlama.
 
„Bogovske patike“ osmislila je dizajnerska kompanija MSCHF, koja je napravila dvadesetak pari kako bi ismejala moderne trendove velikih korporacija.
 
„Setili smo se kolaboracije 'Adidasa' sa 'Arizona ledenim čajem', kada su napravili nekoliko desetina pari patika sa različitim aromama. Ovim potezom smo hteli da ismejemo i pokažemo koliko je sve to apsurdno postalo“, istakao je direktor MSHCF Danijel Grinberg za Njujork post.
 
Odlučili su da je najbolji način da to urade da iskoriste jednu od najuticajnijih osoba u istoriji – Isusa Hrista.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: