Jedna od najvećih svetskih zvezda se povlači sa scene

Zabava - Sreda 28.08.2019 - 12:40

Popularni pevač Ed Širan (28) odlučio je da se povuče u privremenu penziju, kako bi svoje vreme posvetio supruzi Čeri Siborn.

Povlači se iz romantičnih razloga? FOTO: EPA Povlači se iz romantičnih razloga? FOTO: EPA
Širan se ove godine pojavio na 17. mestu na listi najbogatijih muzičara, a na poslednjoj svirci u okviru turneje na kojoj je bio rekao je da će se povući sa pozornice iz pomenutih romantičnih razloga.
 
- Kao što znate, ili ne znate, poslednje dve godine sam na turneji i ovo je poslednji dan u celoj toj priči. Ima tu nešto gorko-slatko. Volim što ste vi ljudi (publika) ovde, ali ovo je moja poslednja svirka za minimum sledećih 18 meseci - rekao je Širan.
 
On je napomenuo da je za dve protekle godine pevao pred 9 miliona ljudi. Zadržavajući suze, Širan se na poslednjem koncertu u Ipsviču zahvalio svima i poručio: "Vidimo se za nekoliko godina".
 
Širan je u tajnosti u decembru 2018. godine oženio Čeri, svoju ljubav iz detinjstva, a nedavno je otkrio da planiraju porodicu.
Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: