Johhny Depp stigao tajno u Beograd?

Zabava - Petak 28.12.2018 - 09:59

Glumac se u srpsku prestonicu zvanično vraća u januaru

Vraća se u januaru FOTO: Getty Images Vraća se u januaru FOTO: Getty Images
Holivudski glumac Johnny Depp doputovao je u strogoj tajnosti u Beograd, kako bi pogledao lokacije za snimanje svog novog filma Minamatra.
 
"Johnny je u Beograd sleteo pre nekoliko dana u najstrožoj tajnosti. Budući da je i producent filma, obišao je lokacije na kojima će snimati i ujedno pogledao luksuzni penthaus u elitnom naselju Beograda u kojem će živeti! Znam da je stan specijalno opremljen po njegovom ukusu, pa je naručen i novi nameštaj", rekao je izvor.
 
U pitanju je film po istinitom događaju, koji prati priču o legendarnom fotografiju, koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, koje je prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike.
 
Snimanje filma počeće u Japanu, a ekipa će se sredinom januara preseliti u Srbiju, gde će se snitmiti ostale scene.
 
Inače, ovo nije prvi put da je slavni glumac boravio u našoj državi. On je bio specijalan gost reditelja Emira Kusturice 2010. godine na Mokroj Gori.
Tračara, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: