Još jedna Vudijeva "maloletnica": "Nisam mogla tek tako da odem"

Zabava - Sreda 19.12.2018 - 14:36

Reputacija slavnog režisera Vudija Alena opet je poljuljana, nakon što je Holivud reporter objavio da se on opet suočava sa optužbama zbog veze sa maloletnicom. Vudi je, naime, osam godina bio u vezi sa Babi Kristinom Engelhart, a započeli su je kada je ona imala samo 16 godina.

Viđali se osam godina FOTO: Getty Images Viđali se osam godina FOTO: Getty Images
Vezu su, prenosi E njuz, započeli 1976. godine, a ovo je otkrila upravo Engelhartova, koja je navela da nije Alen bio taj koji joj je prišao, već obrnuto. 
 
Ona ga je videla u jednom restoranu u Njujorku, a kako bi mu privukla pažnju na salveti je napisala svoj broj telefona, uz šaljivu poruku: 
 
"Pošto ste potpisali toliko autograma, evo vama moj". 
 
Alenu se svidelo ovakvo udvaranje, i kako tvrdi, ubrzo je došla u njegov penthaus na Petoj aveniji, u kojem su se viđali narednih osam godina. Ona i Alen su se navodno videli više od 100 puta, tokom kojih je on znao da dovede i još dve devojke kako bi svi zajedno imali seksualne odnose. 
 
Navela je i da ju je navodno Alen, kada je napunila 20 godina, upoznao sa svojom tadašnjom devojkom Mijom Farou. 
 
"Osećala sam se grozno, nisam želela da budem s njima, a s druge strane nisam mogla tek tako da odem", napisala je ona u još neobjavljenoj knjizi.
 
Babi je ipak uspela da se izbori sa ljubomorom i otkrila kako je počela da uživa u vezi sa Vudijem I Mijom. Otkrila je i da su se ona i Mija interesovale za astrologiju. Vudija i Miju je, prenosi E njuz, gledala kao "majku i oca". 
 
Nekoliko godina kasnije, Babi je otišla u Njujork da radi za Federika Felinija, čime je okončala vezu sa Vudijem i Mijom. 
 
Babi je zasmetalo kada je videla kako je Vudi njihovu vezu opisao kao najobičniji flert. To je zaključila nakon što je odgledala njegov film "Menhetn" iz 1979. godine, koji prikazuje mladog tinejdžera koji se bavi seksualnim odnosima sa starijim čovekom. 
 
"Kako je mogao tako nešto da snimi? Kao da je sve bila jedna izmišljotina”, pita se ona u toj, još neobjavljenoj knjizi. 
 
Kaže i da ne bi ponovo ušla u romantičnu vezu sa Vudijem Alenom, iako joj je on to predložio još 2001. godine. Navodno je hteo da je upozna sa svojom suprugom Sun Ji Previn. 
 
Mija Farou i Vudi Alen nisu želeli da komentarišu Babine navode o njihovoj vezi. Alana je njegova ćerka Dilan Farou optužila za seksualno zlostavljanje. Alen je negirao te navode i nikakva optužnica do sada nije podignuta protiv njega.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: