Kako se zaslužuje štit Kapetana Amerike

Zabava - Petak 17.07.2020 - 13:24

Poznati glumac je, dirnut pričom o dečaku koji je spasio mlađu sestru od napada pasa, poslao posebnu poruku i poklon.

Glumca je dirnula nesvakidašnja priča o šestogodišnjaku FOTO: EPA Glumca je dirnula nesvakidašnja priča o šestogodišnjaku FOTO: EPA
"Dečko, ti si heroj, ono što si učinio bilo je tako hrabro, nesebično. Tvoja sestra ima toliko sreće da te ima kao velikog brata", poručio je Evans šestogodišnjaku.
 
Tetka šestogodišnjeg Bridžera Vokera iz Čejnija, objavila je na nalogu na Instagramu priču o tome kako je dečak 9. jula spasio sestru od besnih pasa lutalica i kako je tom prilikom teško povređen.
 
Objavljene su i brojne fotografije dečaka i njegove  sestre, kao i slike Vokerovog povređenog lica.
 
"Pošto je bio kod hirurga i dobio čak 90 šavova, konačno je na kućnom oporavku. Volimo našeg hrabrog dečaka i želimo da svi superheroji znaju za novog, takođe heroja, koji ima se sada pridružio", napisala je Niki Voker.
 
"Kapetan Amerika" je video nesvakidašnju priču i odmah odgovorio. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There are no words. We are so, so thankful.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

 
"Roditelji moraju biti ponosni na tebe. Budi strpljiv, oporavak može biti težak, ali na osnovu onoga što sam video da možeš, smatram da malo šta može da te zaustavi u tvojim namerama", poručio je Evans hrabrom dečaku.
 
Evans je takođe savetovao malog Bridžera, da od sada može da koristi štit kako bi se čuvao, a reč je o, ni manje ni više  - autentičnom štitu heroja Kapetana Amerike sa snimanja, koji mu je glumac poslao kao poklon.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: