Kejt Vinslet završila sa golotinjom: Nema više nagih scena

Zabava - Ponedeljak 07.06.2021 - 12:59

Holivudska glumica Kejt Vinslet rekla je da je završila sa snimanjem nagih scena, pa publika više neće imati priliku da je vidi takvu u narednim projektima.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Glumica, koja je u petoj deceniji života, navela je u intervju za „The New York Times“ da je u obnaženoj varijantni više nećemo gledati.
 
„Mislim da su moji dani odbrojani, što se tiče golotinje. Jednostavno mi više nije prijatno da to radim. To zapravo i nije stvar starosti“, navela je Kejt Vinslet.
 
Tokom svoje bogate karijere, glumica se snimala golišave scene. Jedna od takvih mogli smo da vidimo u seriji „Mare of Easttown“, ali i ostvarenju „Titanik“, u kojem je glumila sa Leonardom Dikaprijom.
 
„Naslikaj me kao jednu od tvojih Francuskinja“., rekla je Kejt svojevremeno Dikapriju u ostvarenju Džejmsa Kamerona.
 
Tokom intervjua, Kejt se osvrnula na scenu seksa u seriji „Mare of Easttown“ i objasnila kako je reagovao njen muž kada mu je rekla kakva je njena uloga.
 
„U prvoj epizodi, Mer ima seks na kauču. Rekla sam mom mužu: „Da li si ok sa tim? Da li ti je ok da glumim sredovečnu ženu koja je baka koja ima seks za jednu noć?“. On mi je rekao: „Kejt, sjajno je. Odigraj to“, rekla je Kejt.
Nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: