Kijanu Rivs: Još uvek sam oženjen Vinonom Rajder

Zabava - Utorak 23.11.2021 - 13:39

Glumac Kijanu Rivs otkrio je u intervjuu za Esquire da je možda još uvek oženjen glumicom Vinonom Rajder

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
"Izveli smo ceo obred venčanja s pravim sveštenikom. Vinona kaže da smo vjenčani. Frensis Ford Kopola kaže da jesmo. Dakle, pretpostavljam da smo venčani pred Bogom", rekao je 57-godišnji glumac.
 
Naime, pre nekoliko godina glumica je iznenadila obožavaoce kada je rekla da su se ona i Rivs možda slučajno venčali u pravom obredu dok su snimali film Drakula iz 1992. godine, koji je režirao Frensis Ford Kopola. 
 
 "Zaista smo se venčali u Drakuli. Ne, kunem se Bogom, mislim da smo venčani u stvarnom životu. U toj sceni Frensis je koristio pravog rumunskog sveštenika. Dakle, mislim da smo u braku", rekla je Vinona Rajder za Entertainment Weekly u avgustu 2018 godine. Nakon što je shvatila da bi Rivs mogao da bude njen muž (barem u Rumuniji), počela je da na oslovljava "mužem" u razgovoru.
 
"Povremeno dobijem poruku: Zdravo, mužu. Nisam joj baš verovao, a onda je Frensis Ford Kopola, reditelj Drakule, javno rekao: Da, to se stvarno dogodilo, sveštenik je izveo pravu ceremoniju. Tako da izgleda da smo se Vinona i ja venčali", rekao je glumac.
 
Kopola je potvrdio glumičinu teoriju, rekavši za The Guardian da je sveštenik izveo "prilično autentičnu" ceremoniju.
 
"Dakle, na neki način, kada smo završili snimanje, shvatili smo da su Keanu i Winona stvarno vjenčani kao rezultat ove scene", rekao je u avgustu 2018. godine
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: