Ko čeka nastavak filma "Kill Bill", načekaće se

Zabava - Nedelja 27.02.2022 - 15:02

Uma Turman је u podcastu Jess Cagle Show govorila o potencijalnom trećem delu filma "Kill Bill" i rekla kako ne želi dа razočara publiku, ali i potvrdila da je, iako se o pokretanju nastavka govorilo godinama, projekat još uvek na čekanju.

FOTO: EPA FOTO: EPA

"O tome se razgovaralo godinama. Bilo je mnogo razmišljanja o tome da se ostvari, ali jako davno", rekla je ona.

 Dobitnica Zlatnog globusa tokom epizode SiriusXM podcasta ispričala je kako pokretanje trećeg dela ne vidi u bliskoj budućnosti.

"Ne vidim da je to odmah na horizontu. Mrzim da razočaram ljude. Svi bi želeli da bude tako, ali mislim da se neće desiti ubrzo", pojasnila je.

Glumica je s rediteljem filma Kventinom Tarantinom radila na filmu iz 2003. "Kill Bill: Volume 1" i njegovom nastavku iz 2004, glumeći Beatriks "The Bride" Kido.

Tarantino je ranije oživeo glasine o završetku trilogije, otkrivši 2019. godine da je razgovarao s Umom Turman o tome kako bi izgledao treći film. Rekao je da je još jedan deo "definitivno u planu".

Tom prilikom je istakao kako ima ideju koja bi bila zanimljiva, ali da ne planira da pokreće projekat u narednih nekoliko godina.

 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: