Ko je SADA favorit za novog Bonda?

Zabava - Subota 23.04.2022 - 12:38

Nakon što se franšiza prošle godine oprostila od Danijela Krejga u nastavku "No Time To Die", svi se pitaju ko će biti sledeći Džejms Bond.

Glasine ne shvata ozbiljno FOTO: Profimedia Glasine ne shvata ozbiljno FOTO: Profimedia

Kao naslednici su se najšečće pominjali Tom Hardi, koji je bio favorit kladioničara za ulogu narednog agenta 007, a u medijima se provlačilo i ime Džejmija Dornana. Međutim, sada je u igri Rege-Žan Pejdž, navodi kompanija "Ladbrokes".

Pejdž je stekao slavu 2020. godine nakon glavne uloge u "Bridgertonu", tako da ne čudi da ga sada pominju u kontekstu preuzimanja uloge najpoznatijeg špijuna na svetu. Ovaj 33-godišnjak je ranije priznao da mu je "laskalo" što ga razmatraju, ali da te glasine ne shvata ozbiljno.

Govoreći u emisiji "The Tonight Show", rekao je: "Mislim da se ovde radi o momentu kulturnog 'prevoda'. Ako ste Britanac i uradite nešto što ljudi cene, onda počinju da govore reč na 'B'. To je kao značka za zasluge. Dobijate 'B' značku":

Aleks Apati iz "Ladbrokes"-a je rekao: "Mnogo njih se našlo u utrci za ulogu Bonda tokom godina, ali Rege-Žan Pejdž je taj koji dominira tržištem već neko vreme, a čini se da igrači misle da će on biti ime koje će naslediti Danijela Krejga".

Hardi je ranije odbio da komentariše spekulacije, rekavši: "Ako to pomenem, nema ga. Znate, postoji izreka među nama u glumačkom bratstvu, da ako pričate o tome, automatski ispadate iz trke".

"Dakle, ne mogu nikako da komentarišem to", dodao je.

Odmah ispod Pejdža je Henri Kavil, zvezda serije "The Witcher", koji je trenutno drugi favorit, a Ejdan Tarner je na trećem mestu.

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: