KONKURS ZA "EGZIT": Budi zvezda Petrovaradinske tvrđave

Zabava - Nedelja 31.03.2019 - 13:24

Otvoren konkurs namenjen mladim bendovima za nastup na festivalu "Egzit"

konkurs traje do 20. aprila FOTO: Promo konkurs traje do 20. aprila FOTO: Promo
Festival "Egzit" i "Opens 2019", savez udruženja Omladinske prestonice Evrope Novi Sad, pokrenuli su konkurs za mlade izvođače kojima se pruža šansa da ove godine nastupe na nekoj od bina na Petrovaradinskoj tvrđavi od 4. do 7. jula.
 
Potrebno je da se mladi muzičari prijave putem aplikacije na sajtu "Egzita" na konkurs koji će trajati do 20. aprila, a muzički žiri pozvaće odabrane kandidate da se pokažu na binama u čak sedam gradova širom Srbije.
 
"Opens" i "Egzit" će tokom maja posetiti Suboticu, Pančevo, Užice, Zaječar, Niš i Kruševac, a 8. juna će u Novom Sadu biti održane audicije za najbolje mlade bendove i di-džejeve.
 
Kako potvrđuju u "Egzitovom" timu, prednost u prijavi imaće mladi muzičari do 30 godina, a najbolji sastavi i umetnici nastupiće od 4. do 7. jula na "Opens zoni", "Fjužn pabu" i "Eksploziv bini".
 
Odabrani muzičari biće obavešteni do četvrtka, 25. aprila, a zainteresovani u prijavi mogu da označe najbliži grad u kojem bi želeli da nastupe.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: