Kostim Darta Vejdera na prodaji, vredi oko dva miliona dolara

Zabava - Nedelja 28.04.2019 - 12:32

Muškarac koji se na filmskim premijerama i konvencijama obožavatelja pojavljivao kao Dart Vejder ponudiće svoj kostim na aukciji suvenira iz filmskih klasika sledećeg meseca, objavila je aukcijska kuća Bonams koja procenjuje da bi kostim mogao da bude prodat za dva miliona dolara.

Kostim ima 17 delova FOTO: Screenshot Kostim ima 17 delova FOTO: Screenshot
Kostim od 17 delova, koji uključuje crnu masku negativca, čizme i par plašteva, mogao bi da se proda na aukciji po ceni između jednog i dva miliona dolara, procenjuju organizatori.
 
Prodaje ga Brus "Kermit" Eler, koji je zahvaljujući svom dubokom glasu mogao da nastupa kao Dart Vejder na filmskim premijerama, potpisivanjima knjiga, konvencijama i dodeli Oskara 1978. godine.
 
Kostim koji ide na aukciju jedan je od pregršt kostima Dart Vejdera, a dizajnirao ga je kostimograf Ratova zvezda Džon Molo 1979. u Londonu za film "Imperija uzvraća udarac", navode iz aukcijske kuće Bohams.
Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: