Lekcija Eve Longorije: Kako da dubok dekolte ne izgleda vulgarno

Zabava - Ponedeljak 27.09.2021 - 14:40

Eva Longorija se pojavila na svečanoj ceremoniji otvaranja The Academy Museum of Motion Pictures u Los Anđelesu. Očekivano, njena pojava nikog nije ostavila ravnodušnim, a haljinom koju je ponela dokazala je kako dubok dekolte može biti i te kako oličenje ukusa.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Glumica je oduševila modni svet jednostavnom, a istovremeno moćnom i efektnom haljinom koja je naglasila njene adute. Slavna glumica crvenim tepihom prošetala je u crnoj, dugačkoj toaleti od pliša koja prati liniju tela, a krasi je i diskretna satenska traka u predelu struka.
 
Ova kreacija dokazala je da lepa glumica može da se pohvali izvajanim, vitkim telom, ali nešto drugo ukralo je pažnju ovog puta – njen duboki dekolte.
 
Iako sofisticirana i otmena, haljina Eve Longorije je imala i izrazito seksi detalj – neobičan, dubok dekolte koji je glumica savršeno iznela, tako da ne deluje nimalo vulgarno.
 
Ona je kombinaciju upotpunila skupocenim dijamantskim minđušama, a izabrala je i modernu, zalizanu frizuru i jarki karmin koji je doprineo da izgleda još glamuroznije, više vamp i tzv. „old Hollywood“.
Nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: